Kroon van gouden beenderen

Paperback:
25,00
Altijd de laagste prijs
  • Derde deel van de Blood and Ash-serie
  • Voor 15 jaar of ouder
  • Spannend en fantasierijk

Samenvatting

Het verhaal van Poppy en Casteel gaat verder in 'Kroon van gouden beenderen', het derde deel van de Blood & Ash-serie van Jennifer L. Armentrout, vol spanning, fantasy én romance.

Samenvatting

Poppy heeft in 'Kroon van gouden beenderen' van Jennifer L. Armentrout recht op de kroon van het koninkrijk Atlantië, maar er liggen veel obstakels op haar pad. Duistere geheimen komen aan het licht en een langvergeten kracht doet er alles aan om te voorkomen dat de kroon op Poppy’s hoofd belandt. De grootste dreiging is de Koningin van Bloed en As die haar eigen plannen smeedt. Poppy zal samen met Prins Casteel naar het land van de Goden moeten reizen om de koning te wekken. Onderweg ontdekken ze hoever ze willen gaan voor het volk, en voor elkaar.

'Kroon van gouden beenderen' is het derde deel van de bloedstollende Blood & Ash-hitserie van Jennifer L. Armentrout. Eerder verschenen in de serie 'Uit bloed en as' en 'Rijk van vlees en vuur'.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789020552522
NUR: 334
Type: Paperback
Auteur(s): Jennifer L. Armentrout
Vertaler: Jeannet Dekker
Prijs: 25,00
Aantal pagina's: 640
Uitgever: Z&K
Verschijningsdatum: 12-10-2022

Gerelateerde artikelen

Interview met Pim Lammers

Ridder Roa is een avontuurlijke serie vol humor (AVI M5). Waarom herschrijft de schrijver alle traditionele regels voor sprookjes? Wij vroegen het schrijver Pim Lammers zelf.

Interview
Lees meer

De liefste boeken

Liefde komt echter niet alleen tijdens Valentijnsdag terug. We weten…

Tiplijst
Lees meer