Mary Poppins

Hardcover:
19,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

De enige complete editie van deze wereldberoemde klassieker!

Samenvatting

Ze is gekomen met de oostenwind: Mary Poppins, het beroemdste kindermeisje van de wereld. Op een dag is ze letterlijk komen aanwaaien, en daarom is het misschien ook niet zo vreemd dat ze de trap op kan glijden en een lege tas heeft waar toch van alles uitkomt. Voor de kinderen van de familie Banks breekt een bijzondere tijd aan, want met Mary Poppins is elke dag een magisch avontuur. Ze hopen dat zij nooit meer weg zal gaan, maar dan draait de wind...

Vertaald door Tiny Fisscher
Met knipkunst-illustraties van Geertje Aalders

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 7 - 12 jaar
ISBN: 9789021679099
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): P.L. Travers
Illustrator: Geertje Aalders
Vertaler: Tiny Fisscher
Prijs: 19,99
Aantal pagina's: 192
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 14-11-2018

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel over ‘Ultra Donker’

Ons Kinderpanel las dit keer Ultra Donker en de Wachters van de Wildzee van Philip Reeve. Benieuwd wat ons panel vindt van dit meeslepende en magische avontuur? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

Ons Kinderpanel over ‘Autumnville’

Ons kinderpanel heeft het boek 'Autumnville' van Rick Meijer gelezen. Dit boek neemt de lezers mee op een spannend en muzikaal avontuur. Benieuwd wat Amber, Charissa, Manu, Ella, Harrie, Kenzey en Rijk van dit boek vinden? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

De leukste leerspellen op een rij

Deze spellen zijn superleuk én je steekt er ook nog eens wat van op. Alle spellen van Zwijsen zijn namelijk gemaakt in samenwerking met lesmethodemakers. Zo weet je zeker dat alles 100% aansluit op school. Wij zetten de leukste per leeftijd op een rij!

Tiplijst
Lees meer

Reviews

Zara, Kind (9 jaar) - 23-06-2019
Het wat wel leuk dat Mary Poppins wonderlijke dingen kan. Je kon je ook goed voorstellen dat je zelf het kind uit het boek was.

Flóris, Kind (11 jaar) - 20-04-2019
Ik vind het verhaal grappig en fantasierijk. Je maakt leuke en spanende avonturen mee met Mary. Ik dacht dat het een meisjes boek was maar dat is helemaal niet zo. Ik vind de kaft heel vrolijk en mooi.

Anouk, Kind (8 jaar) - 02-04-2019
Ik vond het boek wel leuk maar omdat ik de film had gezien viel het wat tegen omdat Mary in het boek heel streng is Ik vond de omslag en de tekeningen in het boek heel mooi Ik zou het boek niet zo snel nog een keer gaan lezen