Over een zombiefilm en gelukkige getallen

10 - 13 jaar
Hardcover:
14,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Een prachtig boek over een heftig onderwerp, dat door de lichte toon en humor nergens te zwaar wordt. Voor lezers vanaf 10 à 11 jaar.

Samenvatting

Sinds zijn vader is overleden, is Martins leven totaal anders. Zijn moeder komt nooit meer buiten, zijn zus is juist altijd weg en hijzelf houdt zich alleen nog maar bezig met kippen en getallen. Op school wordt hij Kip genoemd en kijken ze op hem neer omdat hij uit een arme buurt komt.
Als de hond van de nieuwe buren zijn prijswinnende kip Hendrika doodbijt, klopt Martin daar kwaad aan. Maar als hij ontdekt dat zijn nieuwe buurjongen kanker heeft en bijna al zijn tijd in bed moet doorbrengen, besluit hij de zieke Drikus te helpen zijn grootste wens te laten uitkomen: het maken van een eigen zombiefilm. Dat is het begin van een avontuur waarbij ze het mooiste meisje van de school strikken om mee te helpen én per ongeluk in het vaarwater van een criminele bende raken…
Jaco Jacobs verweeft bekende thema’s als rouw, vriendschap, ziekte en de eerste verliefdheid in zijn  kenmerkende sprankelende en lichtvoetige stijl.

Van bekroonde auteur!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 10 - 13 jaar
ISBN: 9789021684505
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Jaco Jacobs
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 128
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 21-07-2023

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel over ‘Ultra Donker’

Ons Kinderpanel las dit keer Ultra Donker en de Wachters van de Wildzee van Philip Reeve. Benieuwd wat ons panel vindt van dit meeslepende en magische avontuur? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

Ons Kinderpanel over ‘Autumnville’

Ons kinderpanel heeft het boek 'Autumnville' van Rick Meijer gelezen. Dit boek neemt de lezers mee op een spannend en muzikaal avontuur. Benieuwd wat Amber, Charissa, Manu, Ella, Harrie, Kenzey en Rijk van dit boek vinden? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

Interview met Max Brallier

In dit interview vertelt Max Brallier alles over De laatste helden op aarde en het kosmische kwaad, zijn favoriete monsters en veel meer. Lees gauw verder!

Interview
Lees meer