Sint zit vast

Een avontuur van de dappere ridster

Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
  • Leuk Sinterklaasverhaal van de dappere ridster
  • Prachtige illustraties
  • Grappig avontuur

Samenvatting

Samenvatting

Een winters dappere ridster-avontuur door Janneke Schotveld

Met schitterende illustraties van Milja Praagman

Sinterklaas is in het land! De ridster vindt het een heerlijke tijd en hoewel ze er eigenlijk te groot voor is, zet ze toch haar laars. Als ze midden in de nacht toevallig wakker wordt en even gaat kijken – alleen omdat ze dorst had, heus niet uit nieuwsgierigheid – is Sinterklaas nog niet geweest. De ridster heeft het gevoel dat ze poolshoogte moet gaan nemen.

Haar gevoel blijkt te kloppen: als ze door de donkere straten fietst, hoort ze iemand om hulp roepen. Het is Sinterklaas! Hij zit diep in de problemen, of eigenlijk diep in één probleem: een schoorsteen. De arme goedheiligman zit muurvast en de ridster krijgt hem er in haar eentje niet uit. Wat nu?

Sint zit vast is een geestig sinterklaasverhaal om voor te lezen vanaf 6 jaar of zelf te lezen vanaf 8 jaar. Zilveren Penseel-winnares Milja Praagman maakte de schitterende winterse illustraties.

Al meer dan 11.000 exemplaren verkocht van Avonturen van de dappere ridster

‘De puntgave sprookjes van Annie M.G. Schmidt zijn nauwelijks te evenaren, maar het is Janneke Schotveld gelukt.’ de Volkskrant over Avonturen van de dappere ridster
‘De humor en de poëzie van Avonturen van de dappere ridster kussen het kind in mij wakker. Lange leve de kinderliteratuur… ook voor volwassenen.’ Stef Bos over Avonturen van de dappere ridster
Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 6 - 10 jaar
ISBN: 9789000375134
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Janneke Schotveld
Illustrator: Milja Praagman, Milja Praagman
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 48
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Verschijningsdatum: 20-10-2021

Gerelateerde artikelen