Supercoole LEGO ideeën uit de ruimte

Bouwen met steentjes die je hebt

7 - 12 jaar
Paperback:
18,99
Altijd de laagste prijs
  • Vierde deel uit succesvolle LEGO-serie
  • Nieuwe en magische ontwerpen
  • Duidelijke uitleg

Samenvatting

Vlieg door de ruimte met deze geweldige LEGO bouwideeën.  3, 2, 1... Ready for take-off!

Samenvatting

Gebruik je LEGO steentjes voor de leukste ruimtebouwsels. Maak eindeloze, ongelooflijke sterrenstelsels, ruimtevaartschepen en raketten. Geef je creaties een eigen draai: voeg nieuwe motoren toe aan je snelle spaceshuttle of raket, verzorg een make-over voor je aliens en verander de kleuren van de maanwagen. 

Bij elk LEGO project vind je een handige onderdelenlijst, duidelijke afbeeldingen en een uitleg in stappen. Zo kun je thuis meteen aan de slag met de steentjes die je hebt. Duik met je nieuwe ontwerpen in de magische en wondere wereld van het universum!

Het vierde boek in de LEGO serie van de succesvolle auteur Sarah Dees.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 7 - 12 jaar
ISBN: 9789464530698
NUR: 214
Type: Paperback
Auteur(s): Sarah Dees
Prijs: 18,99
Aantal pagina's: 160
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 11-10-2023
Supercoole LEGO ideeën uit de ruimte
LEGO logo - kinderboeken

LEGO ideeën

Lego ideeën

Met deze boeken word je zelf een echte Legomaster! Ga bijvoorbeeld aan de slag met de steentjes die je al in huis hebt. Bouw spectaculaire robots, raceauto’s en ruimteschepen. Neem je LEGO poppetjes mee op safari langs dieren die je zelf gemaakt hebt. Creëer een stad, compleet met skatebaan en speelhal. En ga zo maar door! (7+) Of leer alles over LEGO met het officiële LEGO boek! Een luxe uitgevoerde encyclopedie vol kleurenfoto's en een schat aan LEGO weetjes (9+).
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer

De leukste doeboeken voor kinderen

Op zoek naar een leuke activiteit met kinderen? Met deze creatieve en leerzame doeboeken zijn ze urenlang zoet! Kies een boek uit de top 5 of ga voor één van de andere tips.

Tiplijst
Lees meer

Knutselen en kleuren met onze gratis doebladen

Voor kinderen die dol zijn op (voor)lezen en het leuk vinden om te knutselen of kleuren, zijn er gratis doebladen te downloaden van al hun favoriete personages!

Tiplijst
Lees meer