LEGO Harry Potter ideeënboek

Hannah Dolan

Maren Stoffels

8 - 12 jaar
Hardcover:
24,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Potter-fans opgelet: dit boek staat vol magische LEGO ideeën!

Samenvatting

Bouw je favoriete plekken en momenten uit de Harry Potter-films en -boeken na: van de bewegende trappen van Zweinstein tot aan Perron 9¾ en het Verboden Bos. Of ga aan de slag met talloze ideeën voor toverachtige spullen waar je echt mee kunt spelen.

Maak een Sorteerhoed voor op je boekenplank, een bewegend portret voor aan de muur en je eigen toverstok voor in je hand. Of zet een Harry Potter-bordspel in elkaar dat je echt kunt gebruiken… Met meer dan 200 ideeën is dit hét LEGO boek voor fans van Harry Potter en de Wizarding World.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 12 jaar
ISBN: 9789493356023
NUR: 214
Type: Hardcover
Auteur(s): Hannah Dolan, Maren Stoffels
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 200
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 18-09-2024
LEGO logo - kinderboeken

LEGO ideeën

Lego ideeën

Met deze boeken word je zelf een echte Legomaster! Ga bijvoorbeeld aan de slag met de steentjes die je al in huis hebt. Bouw spectaculaire robots, raceauto’s en ruimteschepen. Neem je LEGO poppetjes mee op safari langs dieren die je zelf gemaakt hebt. Creëer een stad, compleet met skatebaan en speelhal. En ga zo maar door! (7+) Of leer alles over LEGO met het officiële LEGO boek! Een luxe uitgevoerde encyclopedie vol kleurenfoto's en een schat aan LEGO weetjes (9+).
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Schip ahoy! Kinderboeken over piraten

Piraten zijn stoer, avontuurlijk en grappig. Kinderboeken over piraten zitten vol schatkaarten, juwelen en zwaarden. In dit artikel tippen wij de leukste boeken over piraten. Ooglapjes af en lezen maar, ARR!

Tiplijst
Lees meer

Knutselen en kleuren met onze gratis doebladen

Voor kinderen die dol zijn op (voor)lezen en het leuk vinden om te knutselen of kleuren, zijn er gratis doebladen te downloaden van al hun favoriete personages!

Tiplijst
Lees meer

Interview met Wouter Klootwijk en Enzo Pérès-Labourdette

Anne, het paard en de rivier is bekroond tot een van de Best Verzorgde Boeken van 2017. Het boek is geschreven door Wouter Klootwijk. Samen met de prachtige illustraties van illustrator Enzo Pérès-Labourdette is het verhaal een prachtig kinderboek geworden. Reden genoeg voor een kort interview met de schrijver en de illustrator.

Interview
Lees meer