Het grote kijk- en voorleesboek voor rond de 2 jaar

Het grote kijk- en voorleesboek voor rond de 2 jaar

Diverse auteurs | 50 pagina’s

Dit geweldig grote kartonboek is speciaal voor dreumesen en peuters. Het zit vol bestaande en nieuwe verhaaltjes, versjes en prenten van bekende schrijvers en illustratoren. Over de speeltuin en logeren bij opa en oma, bijvoorbeeld, maar ook over voor het eerst op het potje gaan en de dieren van de boerderij. Beleef avonturen met Dikkie Dik en Ootje, zoek samen naar Ollie en kijk kleuren met Muis… Een echt voorleesfeest!

Met: Jet Boeke, Marianne Busser en Ron Schröder, Lucy Cousins, Mies van Hout, Dagmar Stam, Jeska Verstegen, Juliette de Wit, Alex de Wolf en vele anderen.


Boek €17,99
Koop online
Koop bij de boekhandel
Zet op verlanglijstje

Recensies

Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews
Wat vond je van dit boek?

Wat leuk dat je een recensie hebt achtergelaten over een boek, je hebt hiermee andere mensen geholpen om een goede keuze te maken!

Je inzending is niet direct zichtbaar op de website, dit kan 1 of 2 werkdagen duren.

Hartelijk dank voor jouw reactie,

Team Kinderboeken.nl

(Maximaal 1200 tekens)

Je recensie wordt op onze website geplaatst en misschien wel geselecteerd voor op het omslag van het boek of in andere marketing uitingen. Lees meer in onze Privacy Statement.Het grote kijk- en voorleesboek voor rond de 2 jaar Het grote kijk- en voorleesboek voor rond de 2 jaar Het grote kijk- en voorleesboek voor rond de 2 jaar
Auteur/illustrator Diverse auteurs
Uitgeverij: Ploegsma
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 50
Publicatiedatum: 16-01-2019
Leeftijdsindicatie: 1 - 3
NUR: 277 277
Tags: 0 – 1.5 jaar, 1.5 – 3 jaar, Fictie, Boerderijdieren, Dieren & natuur, Spelen & leren, Kleuren & vormen, Tellen & cijfers, Woorden & taal, Dagelijks leven, Verhalenbundel, Zindelijkheid, Spelen & ontdekken, Liedjes & rijm, Poëzie & rijm, Bundels, Gezinsboeken, Voorleesboeken
Boek €17,99
ISBN: 978-90-216-7916-7