Het grote kijk- en voorleesboek voor rond de 2 jaar

Diverse auteurs

1 - 3 jaar
Hardcover:
19,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Een voorleesfeest! Deze voorleesbundel van stevig karton bevat bekende en nieuwe verhaaltjes voor kinderen rond de 2 jaar.

Samenvatting

Dit geweldig grote kartonboek is speciaal voor dreumesen en peuters. Het zit vol bestaande en nieuwe verhaaltjes, versjes en prenten van bekende schrijvers en illustratoren. Over de speeltuin en logeren bij opa en oma, bijvoorbeeld, maar ook over voor het eerst op het potje gaan en de dieren van de boerderij. Beleef avonturen met Dikkie Dik en Ootje, zoek samen naar Ollie en kijk kleuren met Muis... Een echt voorleesfeest!

Met: Jet Boeke, Marianne Busser en Ron Schröder, Lucy Cousins, Mies van Hout, Dagmar Stam, Jeska Verstegen, Juliette de Wit, Alex de Wolf en vele anderen.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 1 - 3 jaar
ISBN: 9789021679167
NUR: 277
Type: Hardcover
Auteur(s): Diverse auteurs
Prijs: 19,99
Aantal pagina's: 48
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 15-01-2019
Het grote kijk en voorleesboek voor rond de 2 jaar
Binkie's beestenbende - Karen van Holst Pellekaan, Rick de Haas

Voorleesbundels

De leukste voorleesbundels

Voorleesbundels zijn mooi geïllustreerd, hebben veel variatie in verhalen en de verhaaltjes zijn ook niet te lang (ideaal voor het slapengaan). En met een voorleesbundel hou je het voorlezen ook leuk voor jezelf, want je kunt elke dag een ander (soort) verhaal voorlezen.
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Top 10 kinderboeken voor de vakantie

Er is niks fijner dan in de vakantie een stapel boeken lezen toch? Bekijk onze vakantieboeken top10 en droom lekker weg bij de verhalen over vakantie, vrij zijn en avontuur!

Tiplijst
Lees meer

De leukste voorleesbundels

Verhaaltjes voor het slapengaan? Een voorleesbundel heeft veel variatie in korte verhalen. Bekijk onze tips op leeftijd. Prentenboeken, voorleesbundels en meer!

Tiplijst
Lees meer