Mijn zelfleesboek voor groep 3

Diverse auteurs

6 - 8 jaar
4.5 /5
Hardcover:
21,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Zelfleesboek dat meegroeit met het leesniveau van kinderen in groep 3: van AVI START tot AVI E3.

Samenvatting

Dit boek is voor jou.
Want jij zit in groep 3.
Nu lees je lekker zelf.
Hoera!


Dit AVI meegroeiboek voor groep 3 zit boordevol verhalen, zoekplaten, moppen en strips van bekende schrijvers en tekenaars. Leer lezen met favorieten als Aadje Piraatje, Agent en Boef, Dolfje Weerwolfje, Kolletje, Spekkie en Sproet, Spuit Elf en Vos en Haas én geniet van nieuwe, herkenbare en prachtig geïllustreerde verhalen. De bundel is verdeeld in AVI START, M3 en E3, zodat je er het hele schooljaar plezier van hebt!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 6 - 8 jaar
ISBN: 9789021680552
NUR: 287
Type: Hardcover
Auteur(s): Diverse auteurs
Prijs: 21,99
Aantal pagina's: 176
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 24-06-2020
Mijn zelfleesboek voor groep 3 - Diverse auteurs en illustratoren - Illustratie door Kees de Boer
Illustratie uit Mijn zelfleesboek voor groep 3 door Saskia Halfmouw

Zelfleesbundels

De leukste boeken om zelf te lezen

Als kinderen zelf leren lezen, kan het best lastig zijn om te ontdekken wat ze leuk vinden. Deze zelfleesboeken staan vol met verhalen over bekende personages, die ze van voorleesboeken kennen, én met grappige, spannende of mooie verhalen die speciaal voor de bundels zijn geschreven. Alle strips, moppen en verhalen sluiten aan bij de leefwereld en leeftijd van de kinderen, en met zoveel verschillende onderwerpen is er voor ieder kind wat wils. De bundels sluiten aan bij de groepen op school en lopen per bundel op in AVI-niveau: zo kunnen kinderen het hele jaar op hun eigen tempo en eigen niveau blijven lezen!
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Reviews

Daphne, Moeder (36 jaar) - 12-07-2021
Ik heb dit boek aan mijn zoontje gegeven als voorbereiding op groep 3. Hij kan niet wachten om te leren lezen. Van dit boek zal hij volgend jaar heel veel plezier hebben! Nu kunnen we het al samen bekijken en ook de mooie tekeningen bespreken. Een aanrader!