De dikste billen van het hele land

De leukste liedjes voor alle kinderen

0 - 6 jaar
Hardcover:
29,99
Altijd de laagste prijs
  • Méér dan 400 liedjes
  • Eigentijdse en klassieke kinderliedjes
  • Luxe cadeauboek

Samenvatting

Prachtige verzamelbundel met eigentijdse en klassieke kinderliedjes. Met full colour illustraties van meervoudig Penseel-winnaar Annemarie van Haeringen. 

Samenvatting

Liedjes zingen, we doen het allemaal, op de fiets, onder de douche of gewoon omdat je wakker wordt met een wijsje in je hoofd. En het allerleukst is samen zingen! In deze prachtige verzamelbundel vind je de meest gezongen kinderliedjes van nu, van klassiekers als Hansje Pansje Kevertje en  Klap eens in je handjes tot eigentijdse liedjes als  Baby Shark en Ze kunnen zeggen wat ze willen maar de olifant heeft de dikste billen van het hele land .


Annemarie van Haeringen maakte bij bijna 200 liedteksten schitterende tekeningen waar de kleuren, fantasie en het plezier vanaf spatten. Met veel humor en vindingrijkheid heeft ze personages en avonturen uit bekende liedjes tot leven gebracht. Wie goed kijkt, ontdekt kleine grapjes en verrassende combinaties in alle kleuren van de regenboog.

  •  Met qr-code naar de liedjes

'Deze bijzonder mooi vormgegeven uitgave met een leeslint, heel handig voor leerkrachten, bevat een rijkdom aan illustraties van Annemarie van Haeringen. (...) Deze uitgave zal zeker in een grote behoefte voorzien en haar weg vinden naar opa's, oma's, opvoeders, leerkrachten.' - Toin Duijx

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 0 - 6 jaar
ISBN: 9789025885472
NUR: 275
Type: Hardcover
Auteur(s): Diverse auteurs
Illustrator: Annemarie van Haeringen
Prijs: 29,99
Aantal pagina's: 240
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 08-11-2023
De dikste billen van het hele land

Gerelateerde artikelen

De leukste doeboeken voor kinderen

Op zoek naar een leuke activiteit met kinderen? Met deze creatieve en leerzame doeboeken zijn ze urenlang zoet! Kies een boek uit de top 5 of ga voor één van de andere tips.

Tiplijst
Lees meer

Dichter aan het woord: Ted van Lieshout

Ter ere van de Poëzieweek 2019 geven wij graag het woord aan schrijver, beeldend kunstenaar én dichter Ted van Lieshout. Zijn dichtbundel Ze gaan er met je neus vandoor is genomineerd voor de Grote Poëzieprijs 2019. In dit artikel spreken wij met hem over zijn dichtbundels.

Interview
Lees meer