Ties en Trijntje op vakantie - Yvon Jaspers

Ties en Trijntje op vakantie

Ties en Trijntje

Yvon Jaspers Philip Hopman | 128 pagina’s

Ties en Trijntje gaan kamperen. Ze vissen in het meertje en bakken broodjes aan een stok boven het kampvuur. En als het ’s nachts regent, klinkt het alsof er allemaal kleine muisjes over de tent trippelen. Van mama krijgen ze allebei een schriftje om een vakantiedagboek te maken. Ze tekenen erin wat ze allemaal meemaken, en Trijntje heeft er zelfs een echte bloedveeg in, van haar teen! Het is een geweldige vakantie, vol avontuur. Maar het is ook heel fijn om weer thuis te komen!

Yvon Jaspers is vooral bekend van het populaire Boer zoekt vrouw. Dat ze ook goed kan observeren en schrijven, bewees ze met haar columns in diverse vrouwenbladen. En natuurlijk met de boeken over Ties en Trijntje!


Boek €15,99|E-book €11,99
Koop online
Koop bij de boekhandel
Zet op verlanglijstje

Recensies

Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews
Wat vond je van dit boek?

Wat leuk dat je een recensie hebt achtergelaten over een boek, je hebt hiermee andere mensen geholpen om een goede keuze te maken!

Je inzending is niet direct zichtbaar op de website, dit kan 1 of 2 werkdagen duren.

Hartelijk dank voor jouw reactie,

Team Kinderboeken.nl

(Maximaal 1200 tekens)

Je recensie wordt op onze website geplaatst en misschien wel geselecteerd voor op het omslag van het boek of in andere marketing uitingen. Lees meer in onze Privacy Statement.Ties en Trijntje op vakantie
Auteur/illustrator Yvon Jaspers Philip Hopman
Character/serie:
Uitgeverij: Ploegsma
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 128
Publicatiedatum: 23-04-2014
Leeftijdsindicatie: 3 - 8
NUR: 281
Tags: 3 – 5 jaar, 5 – 7 jaar, 7 – 9 jaar, Fictie, Familie & Gezin, Broers & zussen, Mensen & plaatsen, Europa, Verhalenbundel, Reizen & (verre) landen, Feesten & feestdagen, Prentenboeken, Ties & Trijntje, Vakantie, Voorleesboeken
Boek €15,99
ISBN: 978-90-216-7256-4
 
E-book €11,99
ISBN: 978-90-216-7272-4