Winter met Muis

Hardcover:
14,99
Altijd de laagste prijs
  • Met leuke zoekopdrachtjes
  • Boek op rijm
  • Met gratis voorleesapp

Samenvatting

Knusse winterverhaaltjes op rijm over Muis en Beer, voor peuters en kleuters.

Samenvatting

Bibberhandjes, koude voetjes,
natte laarsjes, rode snoetjes.
Kom maar, Beer, onder mijn arm.
Vlug naar huis, daar is het warm.

Het is winter. Beer en Muis gaan schaatsen en spelen in de sneeuw. En als ze het koud krijgen, kruipen ze samen onder een warm dekentje. Zes knusse winterverhaaltjes op rijm over twee vriendjes die van alles beleven. Een feest van herkenning voor peuters en kleuters.

Winter met Muis is een kinderboek dat gemaakt is met liefde!' - Hebban

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 2 - 4 jaar
ISBN: 9789493236073
NUR: 271
Type: Hardcover
Auteur(s): Pauline Baartmans
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 32
Uitgever: Witte Leeuw
Verschijningsdatum: 30-11-2021
Winter met muis

Gerelateerde artikelen

De leukste leerspellen op een rij

Deze spellen zijn superleuk én je steekt er ook nog eens wat van op. Alle spellen van Zwijsen zijn namelijk gemaakt in samenwerking met lesmethodemakers. Zo weet je zeker dat alles 100% aansluit op school. Wij zetten de leukste spelletjes per leeftijd op een rij!

Tiplijst
Lees meer

Schooltje spelen getest!

Spelenderwijs leren is extra leuk met 'Schooltje Spelen'. Een uitklapbaar koffertje vol materialen. Matteo (5) en zijn moeder Kim testten het spel.

Achtergrond
Lees meer

Reviews

Carla Kooijman, Boekliefhebber (59 jaar) - 21-01-2022
“Winter met Muis is een kinderboek dat gemaakt is met liefde! Ik ben groot fan van deze kinderboeken!” De hele serie Thuis bij Muis is superleuk! Winter met Muis is de nieuwste aanwinst: een heel leuk boek voor kinderen van 2 – 4 jaar en natuurlijk erg leuk om voor te lezen aan kinderen! Winter met Muis is de nieuwste in de serie Thuis bij Muis kinderboeken van Pauline Baartmans. De verhaaltjes zijn kort, op rijm verteld, en gaan altijd over de belevenissen van Muis en Beer. Dit keer belevenissen in de winter! De verhaaltjes zijn goed te begrijpen door kleine kinderen van af ongeveer 2 jaar. Alhoewel mijn ervaring is dat ze het best al eerder leuk vinden, alleen is het dan soms lastig om wat langer stil te blijven zitten, dan is een verhaaltje per keer wel genoeg. De kindjes die al wat langer hun concentratie kunnen vasthouden willen het hele boekje in één keer helemaal voorgelezen krijgen, en liefst nog een keer…. Muis en Beer beleven louter gezellige en leuke dingen, dingen die kinderen ook erg leuk vinden. In dit boek dus echte ‘winterdingen’: over schaatsen, vogels voeren en meer. Alleen al de tekeningen die elk boek sieren zijn het waard om te bekijken en de al wat oudere kinderen helpen mee het verhaal aan de hand van deze tekeningen ook te vertellen, of ze nemen het helemaal van je over! Op de schutbladen van het boekje staan voorwerpen die in de verhaaltjes voorkomen en dat is leuk! Je kan de kinderen actief laten zoeken, in de verhaaltjes, naar deze voorwerpen. Of kan je, voordat de verhaaltjes starten, de voorwerpen benoemen en/of vragen aan de kinderen waar de theepot, de schaats e.d. staat. Zo is het ook erg leerzaam voor de kleintjes en ze vinden het altijd leuk om betrokken te worden bij het voorlezen! Verder is er een gratis voorlees-app van Thuis bij Muis te downloaden. Dat heb ik gedaan en daar staan, naast een aantal koop verhaaltjes ook gratis verhaaltjes in, die ook erg leuk zijn voor kindjes vanaf ongeveer 1 jaar. (uitgetest met een kindje van net 1 jaar en die vond het erg leuk!) Ik durf te stellen dat niemand teleurgesteld zal zijn als je dit boekje als cadeautje geeft of als voorleesboekje koopt. Een heuse aanrader!!