Vind voor elk kind het perfecte boek

Home > Artikelen > Overal eenhoorns

Overal eenhoorns

De leukste eenhoorn-cadeaus voor urenlang speelplezier!

Eenhoorns zijn populairder dan ooit. Is jouw kind ook helemaal in de ban van deze magische wezens? Niet gek, want wie is er nou niet dol op mooie kleuren, glitters en fluffy speelgoed. Ben je op zoek naar een bijzonder of creatief eenhoorn-cadeau? Lees dan snel verder: van stickerboek en borduurpakket tot voelboekje met lieve knuffel. En een gratis kleurplaat om alvast in de magische sferen te komen!

 

Kleurplaat eenhoornEenhoorn kleurplaat

De vrolijke tekening boven dit artikel komt uit Dadoe van Jim Bakkum en Kirsten Michel. Illustrator Sam Loman heeft hier speciaal voor alle eenhoorn-fans een kleurplaat van gemaakt.

Download de kleurplaat.
Tip: deze glitterverf maakt de tekening nog mooier!

Sticker- en aankleedboekje eenhoorns Eenhoorns stickerboekDe leukste stickerboeken
(met herbruikbare stickers!)

In deze twee stickerboeken zitten héél veel stickers van eenhoorns, regenbogen, bloemen en plantjes. Door de gladde pagina’s zijn de stickers bovendien makkelijk herbruikbaar. Je kind kan er daardoor lekker lang van genieten.

Met mooie illustraties en eenvoudige teksten, dus ideaal voor jonge kinderen.

Bekijk en bestel het Sticker- en aankleedboekje eenhoorns (3+ / € 7,50) en/of het Eenhoorns stickerboek (5+ / € 8,50).

Magisch voelboekje met eenhoornknuffel Dat is niet mijn eenhoorn - Kartonboek voelboekje knuffel

Bij het kartonnen voelboekje Dat is niet mijn eenhoorn zit een super zachte eenhoornknuffel. Op elke pagina gaat muis op zoek naar zijn eenhoorn. Verschillende eenhoorns komen langs en overal is er wat te voelen, zoals pluizige manen, zachte oren en hobbelige hoeven.

Door de verschillende texturen en de felgekleurde tekeningen worden de tastzin en taalontwikkeling gestimuleerd. Gegarandeerd plezier voor baby’s en peuters.

Dat is niet mijn eenhoorn… zijn manen zijn te pluizig koop je hier (€ 19,99 voor boekje + knuffel).

 

Eenhoorn borduurpakket

Eenhoorn borduurpakket

Voor de échte creatieveling is dit knutselpakket een aanrader. Het bevat alles wat je nodig hebt om een prachtige eenhoorn te borduren, in te lijsten en op te hangen. In het bijbehorende boekje wordt stap voor stap uitgelegd wat je moet doen. Inclusief sjabloon, een borduurring, naald en drie kleuren garen. Borduren was nog nooit zo leuk (en makkelijk)!

Je kan het Eenhoorn borduurpakket (7+) hier kopen voor € 10,99.