Ons Kinderpanel leest: 'Quinn en Aaron Offline'

Ons Kinderpanel leest: Quinn en Aaron Offline!

Kun jij overleven zonder het internet? In Quinn en Aaron offline moet de leukste tweeling van Nederland, Quinn en Aaron Bezemer, een dag overleven terwijl het internet uit is gevallen. Een groot probleem, want ze moeten allebei binnen één dag een voldoende halen, anders mogen ze geen video’s meer maken! Ze besluiten om van leven te ruilen, want Aaron is veel beter in boekbesprekingen en Quinn in spreekbeurten. Dat kan bijna niet misgaan… toch?

Lees hieronder snel wat ons Kinderpanel van Quinn en Aaron offline vond!

Liz (11 jaar)

Ik vond het verhaal heel leuk, omdat het grappig was maar tegelijkertijd ook spannend en er gebeurde veel. Het grappigste stukje vond ik dat Quinn (die eigenlijk Aaron was) ging zingen en daardoor moest de echte Quinn aan het einde van het jaar een optreden geven. Als ik zelf een tweelingzus zou hebben, zou die alle rekentoetsen van mij mogen doen. En dan doe ik voor haar de topotoetsen.

Als ik de mooist illustratie zou moeten kiezen, denk ik dat ik voor de voorkant zou gaan, want die is het grootste en mooiste. Ik vind het dus een heel leuk boek en als je van grappige boeken houdt, is dit zeker wat voor jou.

Tobias (8 jaar)

Ik vond Quinn en Aaron offline leuk, omdat het spannend was en er leuke situaties in voorkwamen. Ik kende ze al van YouTube. Als ik een identieke tweelingbroer zou hebben, zou die spelling voor mij mogen doen, want dat vind ik heel saai.

Als ik zelf een hele dag offline moest zijn, zou ik gaan voetballen. Ik zou het boek aanraden aan iemand die van spannende boeken houdt. Ik heb het boek in één week uitgelezen!

Pip (7 jaar)

Quinn en Aaron ken ik van hun filmpjes op YouTube. Ik vond het een super tof verhaal. Doordat hun wifi uit was gegaan, waren ze offline. Offline en online herken ik ook van Snapchat en Roblox, daar zie je altijd bij een poppetje staan of hij online of offline is. Ook vind ik het heel leuk dat de oma van Quinn en Aaron een schildpad heeft die Jojo heet.

Het grappigste in het boek is als Quinn en Aaron allemaal grappen gaan uithalen en moppen gaan vertellen. Zoals hoe noem je een spinazie die je achtervolgt? Spionazie 😂

Als ik een tweelingzus zou hebben, zou ik het super leuk vinden om iedereen voor de gek te houden. De leukste illustratie vond ik die waar Quinn een zombie nadoet nadat hij een basketbal tegen zijn hoofd heeft gekregen. Als ik de hele dag offline zou zijn, zou ik gewoon lekker buiten gaan spelen. Quinn en Aaron offline is echt wat voor jou als je van gamen en grappen houdt en helemaal als je Quinn en Aaron kent.

Ik vond het een leuk boek omdat het spannend is wat er gaat gebeuren. Ik had het boek in één dag uit! Juliette (9)

Lieuwe (9 jaar)

Ik vond Quinn en Aaron offline een heel leuk boek om te lezen omdat het een spannend verhaal is en tegelijkertijd worden er ook veel grapjes gemaakt. Ik kende Quinn en Aaron al een beetje van YouTube, dus ik vond het leuk om over ze te lezen. Na het lezen van het boek, ben ik helemaal fan geworden van de filmpjes van de tweelingbroers op YouTube!

Het boek begint al met een grappig stukje (een strip): Aaron heeft de wekker van Quinn ingesteld. Als Quinns wekker ’s ochtends af gaat, hoort hij automatisch: ‘Aaron is de knapste tweelingbroer’, ha ha!

Ik had ook wel een tweelingbroer willen hebben, dan zou hij voor mij het vak ‘schrijven’ op school mogen doen! Want ik heb dus echt geen net handschrift! Het boek is leuk versierd. Om elke pagina heen staat een randje met vrolijke tekeningetjes. Een hele dag offline zijn, zou voor mij geen probleem zijn, dan zou ik gewoon lekker veel voetballen. Maar een week offline… dat zou ik wel vervelend beginnen te vinden!

Juliette (9 jaar)

Ik vond het een leuk boek omdat het spannend is wat er gaat gebeuren. Ik had het boek in één dag uit! Ik kende Quinn en Aaron al, want ik had al vaker filmpjes van ze gezien op YouTube.

Er stond een boek in de boekenkast met als titel ‘Detective Nacho’. Dat vond ik heel grappig bedacht. Ik kreeg meteen zin in nacho’s met kaas. Quinn en Aaron offline is sowieso een grappig boek.

Als ik een identieke tweelingzusje zou hebben zou zij voor het schoolvak ‘schrijven’ mogen doen. Ik heb een hekel aan netjes schrijven. Het mooiste plaatje uit het boek is de tekening van de nieuwe studio van Quinn en Aaron. Als ik een hele dag offline moet zijn, zou ik de hele dag knutselen, lezen en puzzelen. Ik zou dit boek aan iedereen aanraden, het is een heel leuk boek!

Julian (9 jaar)

Ik vond Quinn en Aaron offline een leuk verhaal. Het was echt super grappig en spannend. Ik wist al wie Quinn en Aaron waren, want ik kijk best veel YouTube. Daarom had ik ook veel zin om dit boek te lezen.

Het grappigste vond ik dat Benny een bal gooit en roept naar Aaron, maar ondertussen de bal naar Quinn gooit. Hij was daar natuurlijk niet op voorbereid, dus kreeg hij hem vol tegen zijn wenkbrauw aan. Ik moest heel hard lachen omdat ik het zo voor me zag met een van mijn vriendjes (die ook één van een tweeling is).

Als ik een identieke tweelingbroer zou hebben, zou die voor mij taal mogen doen. Dat vind ik echt niet zo leuk. Het leukste plaatje vond ik de schildpad met plakband, die was mooi en grappig. Als ik zelf een hele dag offline moest doen, zou ik buiten gaat voetballen of korfballen. Ik zou dit boek aanraden aan al mijn vrienden en aan mijn zus, dus eigenlijk aan iedereen van 8-12 jaar.

Het grappigste in het boek is als Quinn en Aaron allemaal grappen gaan uithalen en moppen gaan vertellen. Zoals hoe noem je een spinazie die je achtervolgt? Spionazie! Pip (7)

Brent (8 jaar)

Ik kende Quinn en Aaron al van hun filmpjes. Dit boek was dan ook echt heel leuk. Je leert ze nog beter kennen. Het was een spannend verhaal en ik wilde steeds verder lezen om te horen hoe het af zou lopen. Als ik een tweelingbroer had, zou hij schrijven op school voor mij mogen doen. Ik zou rekenen voor hem kunnen doen want daar ben ik supergoed in.

Als ik een dag offline zou zijn, zou ik gaan voetballen, zwemmen, spelletjes spelen en lezen. Een superleuk boek voor iedereen die meer wil lezen over Quinn en Aaron.

Fayliene (8 jaar)

Ik vond Quinn en Aaron offline heel grappig, omdat ze van rol gewisseld zijn. Ook vond ik het boek soms spannend, omdat oma opeens was verdwenen. Ik kende Quinn en Aaron al via TikTok. Daar zijn ze supergrappig.

Het grappigste vond ik toen Quinn en Aaron gewisseld waren en deden alsof ze de ander waren. Toen moest Aaron ineens een slang vasthouden, terwijl hij er heel bang voor was. Dit vond ik ook het leukste plaatje in het boek Als ik zelf een identieke tweelingzus zou hebben, zou die spelling voor me mogen doen, want dat vind ik moeilijk.

Roan (9 jaar)

Ik vond het verhaal heel grappig. Vooral omdat hun oma zegt dat zij de Wi-Fi van heel de wereld heeft stukgemaakt. Als je verder leest, kom je erachter wie het echt heeft gedaan! Het grappigste vond ik dat oma zichzelf had opgesloten. Oma vond dat ze naar de gevangenis moest omdat ze dacht dat ze de Wi-Fi had stukgemaakt. Dus sloot ze zichzelf op in haar eigen huis, als straf.

Ik had Quinn en Aaron wel eens gezien op het jeugdjournaal of op YouTube, maar ik wist nog niet heel veel van ze. Als ik een identieke tweelingbroer zou hebben zou hij Engels mogen volgen op school. Dat vind ik echt moeilijk en saai. De mooiste illustratie vond ik dat een van de twee een basketbal tegen zijn wenkbrauw kreeg, toen moest hij naar de dokter. Daar werden zijn wenkbrauwen heel recht getrokken. Dat zag er erg grappig uit, bijna als een zombie.

Als ik een hele dag offline zou zijn zou ik de Wi-Fi gaan repareren. Als dat niet lukt ga ik slapen tot het morgen is. Ik zou dit boek aan mijn vrienden aanraden en aan kinderen die houden van grappige verhalen. Hou jij ook van gamen en grappige verhalen (met strips)? Dan is dit een boek voor jou!

Sarah (12 jaar)

Ik vond Quinn en Aaron offline een leuk boek. Het duurde even voor ik erin zat, maar daarna was het heel leuk. Ik vond het boek erg spannend omdat er soms plottwists inzaten. Quinn en Aaron kende ik ook al voor ik begon met lezen.

Het grappigste dat er gebeurde, was dat oma was verdwenen. Als ik een identieke tweelingzus zou hebben, denk ik dat ik die wiskunde voor mij zou laten doen, want dat vind ik lastig. Het leukste plaatje vond ik de schildpad op pagina 8. Als ik zelf een hele dag offline moest doen, zou ik denk ik gewoon buiten gaan spelen. Ik raad dit boek aan aan kinderen die van avontuurlijke boeken houden.

Quinn en Aaron offlline - Quinn en Aaron Bezemer

Quinn en Aaron offline - Quinn en Aaron Bezemer & Chemène de Heus
Hardcover:
15,99

Quinn en Aaron offline

Quinn en Aaron Bezemer & Chemène de Heus

Help! Quinn en Aaron moeten binnen één dag allebei een voldoende halen, anders mogen ze geen video’s meer maken!
Probleem: het internet is uitgevallen, dus hoe moeten ze zich voorbereiden?
Oplossing: ze ruilen van leven, want Aaron is veel beter in boekbesprekingen en Quinn in spreekbeurten.
Deze superchallenge is een eitje: ze hoeven alleen maar 24 uur met elkaar te ruilen. Dat kan bijna niet misgaan… toch?

Maar dan begint de ramp pas echt: oma is verdwenen! In een hilarisch avontuur moeten Quinn en Aaron alles weer oplossen, helemaal offline!

Boordevol illustraties en strips, met de typische Quinn en Aaron-humor uit hun bekende video’s!

Extra: bekijk via een QR-code een exclusieve videoboodschap die Quinn en Aaron speciaal voor hun lezers hebben gemaakt.

Quinn en Aaron Bezemer zijn de bekendste tweeling op YouTube, TikTok en Instagram. Met hun grappige filmpjes vermaken ze hun kijkers elke week opnieuw. Daarvoor vliegen ze altijd de hele familie in: papa, mama en zélfs oma. Niks is te gek!

Help! Quinn en Aaron moeten binnen één dag allebei een voldoende halen, anders mogen ze geen video’s meer maken!
Probleem: het internet is uitgevallen, dus hoe moeten ze zich voorbereiden?
Oplossing: ze ruilen van leven, want Aaron is veel beter in boekbesprekingen en Quinn in spreekbeurten.
Deze superchallenge is een eitje: ze hoeven alleen maar 24 uur met elkaar te ruilen. Dat kan bijna niet misgaan… toch?

Maar dan begint de ramp pas echt: oma is verdwenen! In een hilarisch avontuur moeten Quinn en Aaron alles weer oplossen, helemaal offline!

Boordevol illustraties en strips, met de typische Quinn en Aaron-humor uit hun bekende video’s!

Extra: bekijk via een QR-code een exclusieve videoboodschap die Quinn en Aaron speciaal voor hun lezers hebben gemaakt.

Quinn en Aaron Bezemer zijn de bekendste tweeling op YouTube, TikTok en Instagram. Met hun grappige filmpjes vermaken ze hun kijkers elke week opnieuw. Daarvoor vliegen ze altijd de hele familie in: papa, mama en zélfs oma. Niks is te gek!

Lees meer

Lees ook deze Kinderpanel-recensies!

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer

Ons kinderpanel interviewt de makers van Chaos United

'Chaos United' is een supergrappige graphic novel over het rommeligste voetbalteam dat je maar kunt bedenken. Samen met ons kinderpanel interviewden we Gerard van Gemert en Rudi Jonker, de makers van dit boek.

Kinderpanel
Lees meer