Quinn en Aaron – Offline

Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Hilarisch avontuur over de leukste tweeling van Nederland: Quinn en Aaron Bezemer! 

Samenvatting

Hey, hoi! Wij zijn Quinn en Aaron. Vandaag houden wij een nieuwe challenge, namelijk...

POEF...!

O nee, het internet doet het niet meer! Er is een landelijke storing en het is onbekend hoe lang het gaat duren. Wat nu? Zonder internet kunnen Quinn en Aaron geen nieuwe video's maken, maar nog belangrijker: ook geen huiswerk. En ze móéten een voldoende halen voor hun biologieproefwerk. Anders moeten ze stoppen met hun videokanaal, want zoals papa altijd zegt: school gaat voor. Dan krijgen ze een mysterieus bericht van oma. Als Quinn en Aaron bij haar langsgaan, blijkt dat ze is verdwenen! Quinn en Aaron zetten alles op alles om oma te vinden en beleven een grappig en spannend avontuur - helemaal offline! 

Quinn en Aaron zijn dé bekendste Nederlandse tweeling op YouTube, TikTok en Instagram. Met hun grappige filmpjes vermaken ze hun kijkers elke week opnieuw. Daarvoor vliegen ze altijd de hele familie in: papa, mama en zelfs oma - niks is te gek!

Naast hun succes op sociale media, zijn ze ook te zien in de Nederlandse bioscopen. Eerder schitterden ze in o.a. de Club van Sinterklaas: de Gestrande Stoomboot en De Oneindige Slijmfilm .

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 7 - 12 jaar
ISBN: 9789493236981
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Aaron Bezemer, Quinn Bezemer
Illustrator: Chemène de Heus
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 160
Uitgever: Witte Leeuw
Verschijningsdatum: 03-04-2024

Gerelateerde artikelen