Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes

100 verhalen over bijzondere vrouwen

Hardcover:
22,50
Altijd de laagste prijs
E-book:
12,95
Altijd de laagste prijs
  • 100 voorleesverhalen over inspirerende vrouwen
  • Vol prachtige illustraties en mooie quotes
  • Wereldwijde bestseller voor kinderen vanaf 7 jaar

Samenvatting

Samenvatting

Met trots brengt ROSE stories de Amerikaanse bestseller Good Night Stories for Rebel Girls naar Nederland. Van Jane Austen en Cleopatra tot Michelle Obama en Serena Williams: Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes zet sprookjes in een geheel nieuw daglicht met 100 voorleesverhalen over inspirerende vrouwen, die op hun eigen rebelse manier de wereld hebben veranderd - als schrijfster, piraat of wiskundige. Met illustraties van 60 vrouwelijke kunstenaars van over de hele wereld is dit boek een unieke uitgave boordevol inspiratie, speciaal voor iedereen die zijn eigen pad kiest.

Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes zet sprookjes in een heel nieuw daglicht, met 100 voorleesverhalen over inspirerende vrouwen, van Cleopatra tot Serena Williams. Vrouwen die op hun eigen rebelse manier de wereld hebben veranderd, als schrijfster, piraat of wiskundige. Een boek vol inspiratie, speciaal voor meisjes die hun eigen pad kiezen.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789082470130
NUR: 270
Type: Hardcover
Auteur(s): Elena Favilli, Francesca Cavallo
Vertaler: Monique ter Berg
Prijs: 22,50
Uitgever: ROSE stories
Verschijningsdatum: 06-10-2017

Specificaties

ISBN: 9789082834307
NUR: 200
Type: E-book
Auteur(s): Elena Favilli, Francesca Cavallo
Prijs: 12,95
Aantal pagina's: 113
Uitgever: ROSE stories
Verschijningsdatum: 21-02-2018

Gerelateerde artikelen

Schip ahoy! Kinderboeken over piraten

Piraten zijn stoer, avontuurlijk en grappig. Kinderboeken over piraten zitten vol schatkaarten, juwelen en zwaarden. In dit artikel tippen wij de leukste boeken over piraten. Ooglapjes af en lezen maar, ARR!

Tiplijst
Lees meer

Sprookjes: een top 3 met de mooiste bundels

Er zijn heel veel verschillende soorten sprookjes: klassiek, modern, over prinsessen, draken en trollen. Elk sprookje neemt je mee in een eigen fantasiewereld. Wij zetten de mooiste sprookjesboeken vol verschillende soorten verhalen voor je op een rij!

Tiplijst
Lees meer

Interview met Wouter Klootwijk en Enzo Pérès-Labourdette

Anne, het paard en de rivier is bekroond tot een van de Best Verzorgde Boeken van 2017. Het boek is geschreven door Wouter Klootwijk. Samen met de prachtige illustraties van illustrator Enzo Pérès-Labourdette is het verhaal een prachtig kinderboek geworden. Reden genoeg voor een kort interview met de schrijver en de illustrator.

Interview
Lees meer