Wie achter deze deur verdwijnt _ Kinderpanel

Ons kinderpanel over ‘Wie achter deze deur verdwaalt’

Ons kinderpanel heeft een kijkje achter de deur mogen nemen in Wie achter deze deur verdwaalt. Een raadselachtig boek met een verborgen wereld vol met avonturen. Benieuwd naar de wereld(en) die onze kinderpanel heeft ontdekt? Lees dan snel verder!

Wie achter deze deur verdwaalt

Wie achter deze deur verdwaalt
Gebonden, hardcover:
15,99

Wie achter deze deur verdwaalt

Tonke Dragt, Rindert Kromhout & Linde Faas

Dit boek is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen twee bekende kinderboekenauteurs. Een raadselachtig avontuur, vol verwijzingen naar de populaire boeken van Tonke Dragt. Laurenzo ontdekt een geheime deur in het huis van een beroemde schrijfster. Volgens haar bevinden zich achter de deur onbekende landen, die je alleen kunt betreden met toestemming van de ambassadeur. Laurenzo móet weten wat er zich achter de deur schuilhoudt. Een mysterieus verhaal geschreven door Rindert Kromhout in samenwerking met Tonke Dragt, die in het boek terugkomt als de beroemde schrijfster Lavinia Morgenster. De sprookjesachtige illustraties zijn van Linde Faas.

Laurenzo ontdekt een geheime deur in het huis van een beroemde schrijfster. Laurenzo móet weten wat er zich achter de deur schuilhoudt… Een mysterieus avontuur geschreven door Rindert Kromhout. Hij bedacht het verhaal samen met Tonke Dragt en het boek staat vol verwijzingen naar haar populaire boeken . Met sprookjesachtige illustraties van Linde Faas.

Lees meer

Meer van ons Kinderpanel

Ons Kinderpanel over ‘Nog één dag’

Ons kinderpanel heeft het debuut van Tim van den Berg gelezen: Nog één dag. Een spannend boek over een jongen die vast zit in een timeloop!

Kinderpanel
Lees meer