Geheimen van het Wilde Woud

10 - 12 jaar
4 /5
Paperback:
19,99
Altijd de laagste prijs
E-book:
11,99
Altijd de laagste prijs
Luisterboek:
14,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Er is geen plek waar je zo snel kunt verdwalen als in het Wilde Woud, het spannende en mysterieuze vervolg op De brief voor de koning .

Samenvatting

EEN JONGE RIDDER.
EEN BETOVERD WOUD.
EEN LEVENSGEVAARLIJKE ZOEKTOCHT.

Een van de trouwste ridders van de koning is vermist. Het Wilde Woud, daar zou hij heen gaan, maar uit dat Woud komen velen niet terug. Toch gaat Tiuri, op zijn zwarte paard Ardanwen, daar naartoe. Hij vindt een duistere burcht, een geheimzinnige jonkvrouw, hij speelt een schaakspel op leven en dood… Tiuri komt oog in oog te staan met een nietsontziende vijand die een laffe aanval op de koning voorbereidt. Kan een zeventienjarige jongen het koninkrijk redden?

‘Een echte klassieker’ – The Sunday Times

‘Betoverend avontuur voor jong en oud’ – Metro

Geheimen van het Wilde Woud is het vervolg op De brief voor de koning , dat verschenen is in 30 talen en als eerste Nederlandstalige boek is verfilmd door Netflix.

Een jonge ridder.
Een betoverd woud.
Een levensgevaarlijke zoektocht.

'Er is geen plek waar je zo snel kunt verdwalen als in het Wilde Woud...'
Een van de ridders van de koning is vermist. Tiuri krijgt de gevaarlijke opdracht hem te vinden. Samen met zijn vriend Piak vertrekt hij naar het Wilde Woud. Over het Wilde Woud worden vreemde verhalen verteld: van ruwe rovers en bosgeesten, van doodlopende dwaalwegen en ruïnes, en van mysterieuze mannen in het Groen...
'Een echte klassieker' - The Sunday Times

'Dit boek verdient lezers van alle leeftijden' - Sunday Express

'Betoverend avontuur voor jong en oud' - Metro

'... bevat alle essentiële ingrediënten van een tijdloos avontuur: een echte held, vriendschap, liefde, moed, loyaliteit, ridderlijkheid... en laaghartige schurkenstreken' - Lancashire Evening Post

Langzaam liep ridder Ristridin verder. De sneeuw kraakte onder zijn voeten en nu en dan braken er takjes af. Verder geen geluid. Hij voelde zich als een reiziger in het Land van de Dood. Dit was het Wilde Woud, waar Dagonout koning was, al had hij het nooit betreden en wist hij niet welke geheimen het verborg. En ik? dacht Ristridin. Ik die ze ontraadseld heb, zal ik er ooit levend uit komen om te vertellen wat ik weet? Ridder Tiuri en zijn vriend Piak gaan op zoek naar ridder Ristridin, want hij is nooit teruggekeerd in zijn kasteel. Er worden vreemde verhalen verteld over het Wilde Woud: van ruwe rovers en bosgeesten, van doodlopende dwaalwegen en ruïnes, en van mysterieuze Mannen in het Groen...

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 10 - 12 jaar
ISBN: 9789025871338
NUR: 283
Type: Paperback
Auteur(s): Tonke Dragt
Prijs: 19,99
Aantal pagina's: 480
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 17-12-2022

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 11 - 25 jaar
ISBN: 9789025880637
NUR: 283
Type: E-book
Auteur(s): Tonke Dragt
Prijs: 11,99
Aantal pagina's: 476
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 01-07-2020

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 10 - 14 jaar
ISBN: 9789025874049
NUR: 283
Type: Luisterboek
Auteur(s): Tonke Dragt
Prijs: 14,99
Duur: 11 uur en 51 minuten
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 16-10-2007
Geheimen van het Wilde Woud - Tonke Dragt

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer

Schip ahoy! Kinderboeken over piraten

Piraten zijn stoer, avontuurlijk en grappig. Kinderboeken over piraten zitten vol schatkaarten, juwelen en zwaarden. In dit artikel tippen wij de leukste boeken over piraten. Ooglapjes af en lezen maar, ARR!

Tiplijst
Lees meer

Sprookjes: een top 3 met de mooiste bundels

Er zijn heel veel verschillende soorten sprookjes: klassiek, modern, over prinsessen, draken en trollen. Elk sprookje neemt je mee in een eigen fantasiewereld. Wij zetten de mooiste sprookjesboeken vol verschillende soorten verhalen voor je op een rij!

Tiplijst
Lees meer

Reviews

Xander, Boekliefhebber (54 jaar) - 27-03-2020
Mooi vervolg op “De Brief voor de Koning”, wat ik ondanks per druk aanhoudendende enorme hoeveelheden voorkomende typo’s in een tijd dat er nog WEL correctoren waren, meerdere malen met veel plezier als kind gelezen heb.