Meester Max en de MINImonsters

Hardcover:
19,99
Altijd de laagste prijs
E-book:
7,99
Altijd de laagste prijs
Luisterboek:
8,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Grappige en herkenbare avonturen over de eerste twee jaar op de basisschool. Klassieker van Rindert Kromhout.

Samenvatting

Omdat juf Wendy ziek is, komt meester Max invallen in groep twee.
En dat valt in het begin niet mee. Want kleuters doen alles anders dan grote mensen denken. Veters strikken, poseren voor de klassenfoto, melk met beestjes, losse tanden, een toneelstuk spelen voor vaders en moeders, luizen op hoofden – er gebeurt zoveel in een kleuterklas.
Maar meester Max krijgt de smaak te pakken. Het duurt dan ook niet lang, of hij wil nooit meer weg uit deze klas vol minimonsters…

Rindert Kromhout was ooit zelf kleuterleider. Zijn tijdloze verhalen over de klas van meester Max zijn geliefd bij steeds weer nieuwe generaties kinderen, meesters en juffen: meester Max is de leukste meester van het land!

Omdat juf Wendy ziek is, komt meester Max invallen. En dat valt in het begin niet mee. Want kleuters doen alles anders dan grote mensen zouden willen. Veters strikken, blubberkastelen, melk met beestjes, losse tanden, een toneelstuk spelen voor vaders en moeders, luizen op hoofden – er gebeurt zoveel in een kleuterklas.

Niemand weet dit beter dan Rindert Kromhout, want hij is zelf kleuterleider geweest. Maar meester Max krijgt de smaak te pakken. Het duurt dan ook niet lang, of hij wil nooit meer weg uit deze klas vol minimonsters…

'Hèhè, die is weg,' zegt meester Max. 'Dat joch is geen Maximonster, het is een minimonster!' Een paar kinderen moeten daarom lachen. Maar Bram is jaloers. 'Meester,' vraagt hij, 'mogen wij ook minimonsters zijn?' Iedereen kijkt naar meester Max. Ja, ze willen minimonsters zijn. Ze willen rennen en schreeuwen en aan gordijnen trekken en met verf en water spatten, net als Rikkie!

Luisterduur: circa 120 minuten

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 3 - 6 jaar
ISBN: 9789025877965
NUR: 272
Type: Hardcover
Auteur(s): Rindert Kromhout
Illustrator: Georgien Overwater
Prijs: 19,99
Aantal pagina's: 160
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 02-10-2019

Specificaties

ISBN: 9789025867003
NUR: 272
Type: E-book
Auteur(s): Rindert Kromhout
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 144
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 19-01-2015

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 4 - 6 jaar
ISBN: 9789025866952
NUR: 078
Type: Luisterboek
Auteur(s): Rindert Kromhout
Prijs: 8,99
Duur: 1 uur en 55 minuten
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 16-05-2014

Gerelateerde artikelen

De leukste leerspellen op een rij

Deze spellen zijn superleuk én je steekt er ook nog eens wat van op. Alle spellen van Zwijsen zijn namelijk gemaakt in samenwerking met lesmethodemakers. Zo weet je zeker dat alles 100% aansluit op school. Wij zetten de leukste per leeftijd op een rij!

Tiplijst
Lees meer

Schooltje spelen getest!

Spelenderwijs leren is extra leuk met 'Schooltje Spelen'. Een uitklapbaar koffertje vol materialen. Matteo (5) en zijn moeder Kim testten het spel.

Achtergrond
Lees meer

Cadeautip: koffertjes vol leuks

Haal het leukste van school in huis met deze koffertjes! Inclusief uitwisbare stift voor eindeloos plezier met letters en cijfers. Nu voor maar 13,50!

Achtergrond
Lees meer

Reviews

Lotta, Kind (9 jaar) - 25-09-2019
ik vond het supergrappig omdat de meester de kinderen minimonsters noemde en ze waren heel ondeugend. ik vond de verhalen leuk. vroeger las mijn vader dit voor, nu lees ik het zelf. dit boek is leuk om als cadeau te krijgen als je een kleuter bent