En ik was zijn held Rindert Kromhout

En ik was zijn held

Rindert Kromhout | 304 pagina’s

Voorjaar 1933. De nazi’s zijn aan de macht in Duitsland en veranderen het land in hoog tempo in een dictatuur. De oppositie wordt monddood gemaakt, opgesloten of vlucht naar het buitenland.
De jonge schrijver Klaus Mann, fel criticus van Hitler, gaat in vrijwillige ballingschap in Parijs en Amsterdam. Daar begint hij het antifascistische literaire tijdschrift Die Sammlung.
Maar… is zijn strijd tegen de nazi’s wel de enige reden dat Klaus zo fanatiek probeert van dit tijdschrift een succes te maken? Wil hij de held van Duitsland worden of is er iets anders aan de hand?


Boek €19,99
Koop online
Koop bij de boekhandel
Zet op verlanglijstje

Recensies

Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews
Wat vond je van dit boek?

Wat leuk dat je een recensie hebt achtergelaten over een boek, je hebt hiermee andere mensen geholpen om een goede keuze te maken!

Je inzending is niet direct zichtbaar op de website, dit kan 1 of 2 werkdagen duren.

Hartelijk dank voor jouw reactie,

Team Kinderboeken.nl

(Maximaal 1200 tekens)

Je recensie wordt op onze website geplaatst en misschien wel geselecteerd voor op het omslag van het boek of in andere marketing uitingen. Lees meer in onze Privacy Statement.En ik was zijn held
Auteur/illustrator Rindert Kromhout
Uitgeverij: Leopold
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 304
Publicatiedatum: 14-11-2018
Leeftijdsindicatie: 15 - 100
NUR: 285 301
Tags: (Auto)biografie, 12+ jaar, Familie & Gezin, Fictie, Geschiedenis, Rindert Kromhout, Tweede Wereldoorlog, Young Adult
Boek €19,99
ISBN: 978-90-258-7612-8