Bureau Speurneus en het eilandmysterie

Hardcover:
17,50
Altijd de laagste prijs
  • Deel 3 van Bureau Speurneus
  • Vanaf 8 jaar
  • Humor en spanning gecombineerd

Samenvatting

Derde deel in succesvolle serie Bureau Speurneus! Als meneer De Bruin de verdwijning van een schrijver probeert op te lossen raakt hij zelf vermist. Lev en zijn vrienden moeten op onderzoek uit.

Samenvatting

Het derde deel in de grappige detectiveserie Bureau Speurneus! Dit is het los te lezen vervolg op Bureau Speurneus en de boekenmaffia en Bureau Speurneus en de junglebende. De humoristische illustraties zijn gemaakt door Geert Gratama.

Hans Grietje wordt al een jaar vermist. Hij verdween spoorloos van het eiland Wiermonnikoog. Zijn verdwijning is een mysterie, maar meneer De Bruin weet precies hoe het zit: het is een complot van de regering en dat zal hij wel even bewijzen. Lev weigert mee te gaan, maar als zijn vader zelf ook verdwijnt móét hij wel in actie komen. Samen met zijn vrienden probeert hij te ontdekken wat er met zijn vader en met Hans Grietje is gebeurd.
Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 12 jaar
ISBN: 9789026166167
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Jozua Douglas
Illustrator: Geert Gratama
Prijs: 17,50
Aantal pagina's: 256
Uitgever: De Fontein Jeugd
Verschijningsdatum: 05-09-2023

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer

Lesvideo’s bij ‘Mohammed’ – Petra van Helden

Bekijk de lesvideo's voor het boek 'Mohammed' van Petra van Helden! Op die manier leer je de verhalen van de profeet nog beter kennen. Perfect om thuis te kijken of voor in de klas.

Achtergrond
Lees meer