Kinderboeken

Checkpoint

(Don't) try this at home

Bouwien Jansen, Raymond Krul | 160 pagina’s

In Checkpoint voert presentatrice Rachel met haar testteam allerlei zinnige en onzinnige experimenten uit. Spectaculaire ontploffingen, grappige testen en natuurlijk de Jongens vs. de Meiden!
Nu is er het boek bij de serie, vol experimenten en tests om thuis uit te voeren. Kan je zwemmen in zand? Wat valt er sneller, een fiets of een auto, en hoe rem je het best als de remmen het niet meer doen? Leer over de natuurkrachten die worden getest in het programma en kijk mee achter de schermen. (Don’t) try this at home!


Boek €15,50
Koop online
Koop bij de boekhandel
Zet op verlanglijstje

Recensies

Dit boek kreeg 5 sterren uit 1 reviews
Wat vond je van dit boek?

Wat leuk dat je een recensie hebt achtergelaten over een boek, je hebt hiermee andere mensen geholpen om een goede keuze te maken!

Je inzending is niet direct zichtbaar op de website, dit kan 1 of 2 werkdagen duren.

Hartelijk dank voor jouw reactie,

Team Kinderboeken.nl

(Maximaal 1200 tekens)

Je recensie wordt op onze website geplaatst en misschien wel geselecteerd voor op het omslag van het boek of in andere marketing uitingen. Lees meer in onze Privacy Statement.

Ik vind het een leuk boek omdat ik veel van spannende dingen hou en omdat ik checkpoint ook op tv kijk en de plaatjes vind ik heel mooi, ik word heel nieuwsgierig als ik het lees!
Ellemijn, Kind - 13-10-2018


Checkpoint
Auteur/illustrator Bouwien Jansen, Raymond Krul
Uitgeverij: Condor
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 160
Publicatiedatum: 20-06-2018
Leeftijdsindicatie: 9 - 14
NUR: 210
Tags: 9 – 12 jaar, 12+ jaar, Non-fictie, Techniek & wetenschap, Experimenten, Hoe werkt het?, Uitvindingen, Bekend van film/tv, Condor
Boek €15,50
ISBN: 978-94-9289-908-8