Vind voor elk kind het perfecte boek

Home > Boeken > Checkpoint

Checkpoint

Bouwien Jansen, Raymond Krul

Cool boek bij een van de stoerste tv-programma’s voor kids: Checkpoint!
|

In Checkpoint voert presentatrice Rachel met haar testteam allerlei zinnige en onzinnige experimenten uit. Spectaculaire ontploffingen, grappige testen en natuurlijk de Jongens vs. de Meiden!
Nu is er het boek bij de serie, vol experimenten en tests om thuis uit te voeren. Kan je zwemmen in zand? Wat valt er sneller, een fiets of een auto, en hoe rem je het best als de remmen het niet meer doen? Leer over de natuurkrachten die worden getest in het programma en kijk mee achter de schermen. (Don’t) try this at home!

Isbn: 978-94-9289-908-8
Uitgeverij: Condor
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 160
Verschijningsdatum 20-6-2018
Leeftijdsindicatie: 9 - 14
NUR: 210
Tags: 9 – 12 jaar, 12+ jaar, Non-fictie, Techniek & wetenschap, Experimenten, Hoe werkt het?, Uitvindingen, Bekend van film/tv, Condor
Dit boek kreeg 5 sterren uit 1 reviews. Wat vond jij van dit boek?
Laat een review achter.
Bouwien  Jansen

Bouwien Jansen

Bouwien Jansen is redacteur bij Kidsweek en 7Days. Ze schreef verschillende kinderboeken, waaronder Komt een dier bij de dokter.

Lees meer
Raymond  Krul

Raymond Krul

Raymond Krul werkt al ruim tien jaar als freelance journalist. Hij schrijft voor o.a. Villamedia magazine en jeugdkranten Kidsweek en 7Days.

Lees meer

Reviews

Dit boek kreeg 5 sterren uit 1 reviews
Laat een review achter
Ik vind het een leuk boek omdat ik veel van spannende dingen hou en omdat ik checkpoint ook op tv kijk en de plaatjes vind ik heel mooi, ik word heel nieuwsgierig als ik het lees!
Ellemijn, Kind - 13-10-2018