De club van lelijke kinderen [filmeditie]

Koos Meinderts

10 - 12 jaar
Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
Luisterboek:
9,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Grappig boek over een serieus onderwerp, voor lezers vanaf ongeveer 10 jaar. Deze verfilmde klassieker is al ruim 20 jaar in druk!

Samenvatting

Op een kwade dag gaf generaal Isimo het bevel om alle lelijke kinderen op te pakken. Iedereen praatte erover, maar er gebeurde niets. Het gewone leven ging verder en de mensen begonnen het bevel te vergeten. Tot op een kwade dag Paul met een vreemd verhaal thuiskwam. Een fotograaf had van het dak van de school een foto van alle leerlingen genomen. Zijn zus wist te vertellen dat een aantal kinderen op de foto met stift waren omcirkeld. Een paar dagen later reed er een bus het schoolplein op en alleen de omcirkelde kinderen mochten mee om een uitstapje te maken. En daarmee begon voor Paul een groot avontuur...
Met extra info over de bioscoopfilm.

Koos Meinderts leest voor: De club van lelijke kinderen. Een tijdloos verhaal voor jong en oud! Op een kwade dag gaf generaal Isimo het bevel om alle lelijke kinderen op te pakken. Iedereen praatte erover, maar er gebeurde niets. Het gewone leven ging verder en de mensen begonnen het bevel te vergeten. Tot op een dag Paul met een vreemd verhaal thuiskwam. Een fotograaf had van het dak van de school een foto van alle leerlingen genomen. Zijn zus wist te vertellen dat een aantal kinderen op de foto met stift waren omcirkeld. Een paar dagen later reed er een bus het schoolplein op en alleen de omcirkelde kinderen mochten mee om een uitstapje te maken. En daarmee begon voor Paul een groot avontuur... Geniet van dit tijdloze luisterboek, voorgelezen door Koos Meinderts zelf!

Dit boek is al sinds 1987 in druk: een moderne klassieker!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 10 - 12 jaar
ISBN: 9789021679402
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Koos Meinderts
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 128
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 02-05-2019

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 10 - 12 jaar
ISBN: 9789021680385
NUR: 283
Type: Luisterboek
Auteur(s): Koos Meinderts
Prijs: 9,99
Duur: 2 uur en 40 minuten
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 30-11-2019
De club van de lelijke kinderen - Koos Meinderts - Annette Fienieg

Gerelateerde artikelen

De allerleukste boeken voor papa’s!

De leukste boeken voor Vaderdag! Van prachtige prentenboeken over papa's tot interessante non-fictieboeken, voor iedere papa is er een passend boek.

Tiplijst
Lees meer

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer