De laatste helden op aarde en het middernachtzwaard

Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
  • Deel 5 in succesvolle serie
  • Ook bekend van de Netflix-serie
  • Gevaarlijk spannend

Samenvatting

Het vijfde, bloedstollend grappige deel van De laatste helden op aarde !

Samenvatting

Smerige zombies, gevaarlijke klimoppers en spannende computergame-sessies: de LAATSTE HELDEN hebben het druk! Jack begint aan een epische training met zijn Louisville Schaver. Hoe sterk zijn de geheime krachten van het wapen eigenlijk?

Ook begint hun vriend Dirk zich vreemd te gedragen en duikt er een onverwachte slechterik op. Heeft Jack genoeg aan zijn training om het op te kunnen nemen tegen deze vijand?

De laatste helden op aarde  is een wereldwijde bestsellerserie. De reeks staat al meer dan 100 weken in de  New York Times Bestseller List , kreeg een animatieserie op Netflix én een echte game voor o.a. de Nintendo Switch.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 12 jaar
ISBN: 9789493356009
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Max Brallier
Illustrator: Douglas Holgate
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 304
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 14-02-2024
De laatste helden op aarde en het middernachtzwaard
De laatste helden op aarde

De laatste helden op aarde

De laatste helden op aarde

Jack Sullivan was een gewone jongen met een gewoon leven. Maar nu is zijn wereld een TOTALE MONSTER-ZOMBIE-CHAOS! Overal hangen angstaanjagende wezens rond: talloze gigantische monsters, dodelijke klimplanten en helse hordes zombies. Bijna alle mensen hebben de stad verlaten. Maar Jack en zijn vrienden zijn er nog! Vanuit hun coole boomhut (uitgerust met flesraketwerpers, een flatscreen en een slotgrachtzwembad) beleven zij iedere dag als een soort videogame. Samen gaan ze de strijd aan met de monsters en zombies. Hun wapens? Een stel maffe uitvindingen, een post-apocalyptische auto en flinke voorraad oudbakken Oreo’s. Een ding is zeker: zelfs het eind van de wereld is leuk als je vrienden om je heen hebt! Nu ook een spannende serie op Netflix.
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer

Schip ahoy! Kinderboeken over piraten

Piraten zijn stoer, avontuurlijk en grappig. Kinderboeken over piraten zitten vol schatkaarten, juwelen en zwaarden. In dit artikel tippen wij de leukste boeken over piraten. Ooglapjes af en lezen maar, ARR!

Tiplijst
Lees meer

Reviews

Rifka, Kind (9 jaar) - 24-04-2024
Een computergame maar dan in het echt, ik zou het niet kunnen verzinnen. Ik vond het een grappig boek omdat er soms dingen in gebeuren waarvan je denkt: "Maar dit is toch het meest onlogische wat je zou kunnen bedenken? En daarom doen ze het juist!"

Ilse, Kind (11 jaar) - 24-04-2024
Leuk grappig en spannend boek, zeker voor de jongere lezers die van monsters en zombies houden een aanrader.

Roan, Kind (9 jaar) - 23-04-2024
Ik vond het een super leuk boek. De plaatjes zijn echt gaaf, net alsof je een serie leest. Ik begon met deel 5 maar heb daarna meteen de andere delen ook gelezen!