De laatste helden op aarde en het middernachtzwaard

Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
  • Deel 5 in succesvolle serie
  • Ook bekend van de Netflix-serie
  • Gevaarlijk spannend

Samenvatting

Het vijfde, bloedstollend grappige deel van De laatste helden op aarde !

Samenvatting

Smerige zombies, gevaarlijke klimoppers en spannende computergame-sessies: de LAATSTE HELDEN hebben het druk! Jack begint aan een epische training met zijn Louisville Schaver. Hoe sterk zijn de geheime krachten van het wapen eigenlijk?

Ook begint hun vriend Dirk zich vreemd te gedragen en duikt er een onverwachte slechterik op. Heeft Jack genoeg aan zijn training om het op te kunnen nemen tegen deze vijand?

De laatste helden op aarde  is een wereldwijde bestsellerserie. De reeks staat al meer dan 100 weken in de  New York Times Bestseller List , kreeg een animatieserie op Netflix én een echte game voor o.a. de Nintendo Switch.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 12 jaar
ISBN: 9789493356009
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Max Brallier
Illustrator: Douglas Holgate
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 304
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 14-02-2024
De laatste helden op aarde en het middernachtzwaard
De laatste helden op aarde

De laatste helden op aarde

De laatste helden op aarde

Jack Sullivan was een gewone jongen met een gewoon leven. Maar nu is zijn wereld een TOTALE MONSTER-ZOMBIE-CHAOS! Overal hangen angstaanjagende wezens rond: talloze gigantische monsters, dodelijke klimplanten en helse hordes zombies. Bijna alle mensen hebben de stad verlaten. Maar Jack en zijn vrienden zijn er nog! Vanuit hun coole boomhut (uitgerust met flesraketwerpers, een flatscreen en een slotgrachtzwembad) beleven zij iedere dag als een soort videogame. Samen gaan ze de strijd aan met de monsters en zombies. Hun wapens? Een stel maffe uitvindingen, een post-apocalyptische auto en flinke voorraad oudbakken Oreo’s. Een ding is zeker: zelfs het eind van de wereld is leuk als je vrienden om je heen hebt! Nu ook een spannende serie op Netflix.
Lees verder

Gerelateerde artikelen