De leukste vlog!

Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Stel je voor: er wordt een tv-programma met bekende mensen opgenomen in jouw dorp, en jij mag er een vlog over maken! Dan wordt er iets gestolen… Lees samen dit spannende toneelleesboek op AVI M5.

Samenvatting

In het dorp van Otis en Meilin gebeurt iets geweldigs. Er wordt een tv-programma opgenomen met bekende mensen! Ze slapen allemaal in het hotel. Meester Daan heeft een leuk idee. Als de kinderen nou eens een vlog opnemen met een beroemd persoon? Otis en Meilin gaan meteen aan de slag. Maar dan wordt er iets gestolen uit een hotelkamer …

Camera’s klaar? Actie! Dit spannende toneelleesboek op AVI M5 lees je samen met iemand anders, hardop. Met een klasgenoot of een vriend(in) bijvoorbeeld. Bovenaan elk hoofdstuk staat een klein stukje tekst. Daarin lees je precies wie er in dat hoofdstuk aan het woord zijn. Kies zelf wie je wilt spelen en gebruik je grappigste of meest spannende stem om Otis of Meilin uit te beelden. Of stap in de rol van meester Daan of Sara Goudsmid, de beroemde zangeres.

Met tekst van Lizette de Koning, bekend van onder andere Een toren van tijgers en de serie Dierenarts Daantje. De tekeningen zijn gemaakt door striptekenaar Andrea Kruis.
Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 10 jaar
ISBN: 9789048753604
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Lizette de Koning
Illustrator: Andrea Kruis
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 112
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen
Verschijningsdatum: 24-10-2024
Circus-Fantastini

Toneellezen

Toneellezen is een vorm van samenlezen en is razend populair bij kinderen doordat je eigenlijk een toneelstukje opvoert. Lezers kiezen een rol en lezen om de beurt hardop de dialogen voor. Hierdoor is toneellezen een vorm die vloeiend lezen, door het gebruik van intonatie, stimuleert.
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest “Ramon de Bizon”

Ramon de Bizon is een eigenzinnig verhaal over de liefde voor boeken, vrienden en het leven, vertaald door Arthur Japin. Ontdek hier wat het kinderpanel van het boek vindt.

Kinderpanel
Lees meer