De vreemde berg

Hardcover:
12,99
Altijd de laagste prijs
  • Voor kinderen vanaf 7 jaar
  • Spannend avontuur in Frankrijk
  • AVI M5 niveau

Samenvatting

Spannend speurdersverhaal over Ozzie en Tonk op wintervakantie in Frankrijk: Op een avond komen ze in een sneeuwstorm terecht en ontdekken dan een geheime gang in de berg. AVI M5

Samenvatting

Op vakantie met Ozzie en Tonk is een spannende speurdersserie voor kinderen van 7 tot 9 jaar. In elk boek gaan de vrienden Ozzie en Tonk op vakantie, steeds in een ander land. Daar ontdekken ze iets verdachts dat tot op de bodem uitgezocht moet worden!
In dit boek gaan de vrienden Ozzie en Tonk op wintervakantie naar Frankrijk. Op een avond komen ze in een sneeuwstorm terecht. Dan ontdekken ze een geheime gang in de berg. Heerlijk speurdersboek op AVI M5.
Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 7 - 9 jaar
ISBN: 9789048750078
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Marte Jongbloed
Illustrator: Hélène Jorna
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 64
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen
Verschijningsdatum: 02-11-2023

Gerelateerde artikelen

Schip ahoy! Kinderboeken over piraten

Piraten zijn stoer, avontuurlijk en grappig. Kinderboeken over piraten zitten vol schatkaarten, juwelen en zwaarden. In dit artikel tippen wij de leukste boeken over piraten. Ooglapjes af en lezen maar, ARR!

Tiplijst
Lees meer

Ons kinderpanel interviewt de makers van Chaos United

'Chaos United' is een supergrappige graphic novel over het rommeligste voetbalteam dat je maar kunt bedenken. Samen met ons kinderpanel interviewden we Gerard van Gemert en Rudi Jonker, de makers van dit boek.

Kinderpanel
Lees meer

Sprookjes: een top 3 met de mooiste bundels

Er zijn heel veel verschillende soorten sprookjes: klassiek, modern, over prinsessen, draken en trollen. Elk sprookje neemt je mee in een eigen fantasiewereld. Wij zetten de mooiste sprookjesboeken vol verschillende soorten verhalen voor je op een rij!

Tiplijst
Lees meer