Het vreemde kasteel

Hardcover:
12,99
Altijd de laagste prijs
  • Voor kinderen van 7 tot 9 jaar
  • Leuk om te lezen tijdens de vakantie
  • Ideaal voor alle speurneuzen!

Samenvatting

Spannend speurdersverhaal over Ozzie en Tonk op vakantie: Wat gebeurt er toch in het vreemde kasteel in Engeland? AVI M5

Samenvatting

Op vakantie met Ozzie en Tonk is een spannende speurdersserie voor kinderen van 7 tot 9 jaar. In elk boek gaan de vrienden Ozzie en Tonk op vakantie, steeds in een ander land. Daar ontdekken ze iets verdachts dat tot op de bodem uitgezocht moet worden!
In dit eerste boek gaan de vrienden Ozzie en Tonk op vakantie naar Engeland. Maar op het vakantiepark verdwijnen steeds spullen en ’s avonds brandt er een lichtje in het verlaten kasteel. Is er een dief op het park of een spook? Ozzie en Tonk gaan in het donker op onderzoek uit. Heerlijk speurdersboek op AVI M5.
Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 7 - 9 jaar
ISBN: 9789048748686
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Marte Jongbloed
Illustrator: Hélène Jorna
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 64
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen
Verschijningsdatum: 22-06-2023

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest “Ramon de Bizon”

Ramon de Bizon is een eigenzinnig verhaal over de liefde voor boeken, vrienden en het leven, vertaald door Arthur Japin. Ontdek hier wat het kinderpanel van het boek vindt.

Kinderpanel
Lees meer

Ons kinderpanel over ‘Wie achter deze deur verdwaalt’

Ons kinderpanel heeft een kijkje achter de deur mogen nemen in Wie achter deze deur verdwaalt. Een raadselachtig boek met een verborgen wereld vol met avonturen. Benieuwd naar de wereld(en) die onze kinderpanel heeft ontdekt? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

Interview met illustrator Linde Faas

Loop een boekhandel in en je kunt niet om de prachtige illustraties van Linde Faas heen. Tijd voor een interview met deze getalenteerde illustrator!

Interview
Lees meer