Droomreis Parijs?!

Avonturen van een niet-zo-hippe zangeres

Hardcover:
17,50
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

In dit nieuwe deel van Dagboek van een muts mag Nikki met haar vriendinnen naar Parijs! Maar of dat zo goed gaat?!

Samenvatting

Droomreis Parijs?! is deel 15 in de populaire en supergrappige serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol Nikki Maxwell, blunderkoningin. Voor meiden vanaf circa 10 jaar.

Het is vakantie en Nikki verveelt zich. De tour met de Bad Boyz-band is abrupt gestopt. En tijdens een optreden met haar eigen bandje is Nikki bijna van het podium GESTORT. Om je kapot te schamen!

Dan krijgt Nikki een telefoontje: of ze met haar band (lees: crush Brandon en haar vriendinnen) naar Parijs wil komen voor een fotoshoot. PARIJS!! Stad van de liefde! Beter kan het niet, toch? Maar ook roddelkoningin MacKenzie gaat mee. En dat is nog maar één van de problemen. IEIEIE!

‘Een aanrader voor alle meiden!’ - CooleSuggesties.nl

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789026154805
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Rachel Renée Russell
Vertaler: Mechteld Jansen
Prijs: 17,50
Aantal pagina's: 336
Uitgever: De Fontein Jeugd
Verschijningsdatum: 19-12-2023

Dagboek van een muts

Dagboek van een muts

Dagboek van een muts is een serie jeugdboeken voor meiden rond de leeftijd van 10 tot 12 jaar. In de hoofdrol: Nikki J. Maxwell, blunderkoningin. In haar dagboeken schrijft ze vol humor en zelfspot over zichzelf, allerlei herkenbare situaties, BFF’s Chloë en Zoey, grote liefde Brandon en aartsrivaal McKenzie. Het eerste deel van Dagboek van een muts is Avonturen uit een niet-zo-perfect leven. Bekijk alle andere boeken van Dagboek van een muts hieronder!
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Ons kinderpanel interviewt de makers van Chaos United

'Chaos United' is een supergrappige graphic novel over het rommeligste voetbalteam dat je maar kunt bedenken. Samen met ons kinderpanel interviewden we Gerard van Gemert en Rudi Jonker, de makers van dit boek.

Kinderpanel
Lees meer

Reviews

evi, Kind (11 jaar) - 04-01-2024
het is een fantastisch boek ik raad het aan ‍ ‍ ‍