Een olifant als wekker

Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
  • Deel 3 in avontuurlijke humoristische serie
  • Te lezen voor kinderen vanaf 8 jaar
  • Leuke illustraties

Samenvatting

Samenvatting

De zomervakantie begint, maar Sem heeft er helemaal niet zo veel zin in. Zijn vrienden en klasgenoten gaan naar verre, warme oorden en hij gaat helemaal nergens heen. De dierentuin waarin hij sinds kort woont, is natuurlijk wel heel erg leuk, maar het betekent ook dat er áltijd gewerkt moet worden. Zeker in de zomervakantie. Zijn vader en moeder hebben het razend druk. En voor Sita, de dierenverzorger, kan hij ook al niets doen. Sita gaat naar India om haar oom Ravi te helpen in zijn olifantenopvang. Dan heeft opa een goed idee: waarom gaan hij en Sem niet met haar mee? Een olifant als wekker is het derde deel in de grappige serie van Marlies Slegers (van o.a. Gezocht: normale ouders). De illustraties zijn gemaakt door Iris Boter (bekend van o.a. Juf Braaksel en De Dierenredders).

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789020672930
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Marlies Slegers
Illustrator: Iris Boter
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 216
Uitgever: Kluitman Alkmaar B.V., Uitgeverij
Verschijningsdatum: 27-06-2023

Kenmerken van dit boek

Gerelateerde artikelen

De 10 leukste kinderboeken over de wetenschap

Kunnen dieren dromen? Kan een mens sneller dan het licht reizen? Hoe leefden dinosaurussen? Hoeveel natuur kan men nou eigenlijk in de stad vinden? Voor nieuwsgierige kinderen die graag meer willen leren over onze aarde, de ruimte, de dieren en de natuur, zijn er talloze boeken, zelfs voor de allerkleinsten! In dit artikel vind je onze 10 beste tips met boeken over de wetenschap en nog andere aanraders.

Tiplijst
Lees meer

De leukste boeken over pony’s en paarden

Bekijk onze favoriete boeken en prentenboeken vol pony- en paardenavonturen. En voor de echte paardenfans is er ook een vriendschapsboek en paardendagboek.

Tiplijst
Lees meer

De leukste kinderboeken over honden

Op Internationale Hondendag tippen we onze favoriete kinderboeken over honden. Van klassiek jeugdboek en zoekboek tot een grappige graphic novel en strip. Woef!

Tiplijst
Lees meer

Dinosaurussen in kinderboeken

Dinosaurussen zijn stoer, groot en spreken sterk tot de verbeelding bij kinderen. Op zoek naar dinosaurussen in kinderboeken? Wij tippen de leukste boeken!

Tiplijst
Lees meer