Een veulen op de manege

E-book:
9,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Een avontuur op de manege van Britt Dekker voor alle paardenfans vanaf 7 jaar. George en Eve krijgen een veulen en Britt moet invallen als instructrice.

Samenvatting

In 'Een veulen op de manege' maakt Britt Dekker zich zorgen over haar paard George. Hij is nerveus en niet zichzelf. Eve, de lieve bruine merrie, krijgt binnenkort een veulen. Zou George daarom onrustig zijn? Ondertussen gaan de lessen op de manege gewoon door. Instructrice Marieke heeft zich bezeerd en kan eventjes geen paardrijles meer geven. Britt moet hierdoor onverwacht invallen als instructrice. Zal alles goed gaan, met de paardrijles én het nieuwe veulen? In het paardenboek ‘Een veulen op de manege’ lees je over van alles wat met het leven en de avonturen op de manege te maken heeft!

Britt Dekker is dressuurruiter, presentatrice en actrice en met haar YouTube-kanaal PaardenpraatTV spreekt ze jonge paardenmeisjes aan. Haar paard George is minstens zo bekend en in deze paardenboekenserie Meer Paardenpraat staan de avonturen van Britt en George dan ook centraal.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789043928175
NUR: 282
Type: E-book
Auteur(s): Britt Dekker
Illustrator: Bianca van Loon
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 20047039
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Verschijningsdatum: 14-11-2023

Gerelateerde artikelen

Schip ahoy! Kinderboeken over piraten

Piraten zijn stoer, avontuurlijk en grappig. Kinderboeken over piraten zitten vol schatkaarten, juwelen en zwaarden. In dit artikel tippen wij de leukste boeken over piraten. Ooglapjes af en lezen maar, ARR!

Tiplijst
Lees meer