Het Humor Handboek voor kinderen

Hardcover:
19,99
Altijd de laagste prijs
  • Van de auteurs van 'Lees dit boek niet'
  • Te lezen vanaf 7 jaar
  • De allerbeste grappen, moppen, raadsels, pranks en meer!

Samenvatting

Samenvatting

Lach jij elke dag de kokosnoten uit je broek? En laat jij je vrienden ook altijd brullend over de grond rollen? Dan heb je dit boek niet meer nodig, leg het maar snel weg! Of wacht… pak het toch nog maar even, want: hoe meer lol, hoe beter, toch? Het Humor Handboek staat vol met de allerbeste grappen, moppen, raadsels, pranks en weddenschappen – die je altijd wint! Na het lezen van dit boek kun je moppen tappen als een pro, heb je 3487 keer hardop gelachen (en 96 keer zachtjes), win je voortaan elk kietelgevecht, zijn je dijen bont en blauw van het kletsen, prank je iedereen helemaal de moeder en ben je de komende 37 jaar de leukste thuis.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789020623000
NUR: 210
Type: Hardcover
Auteur(s): Bart Meijer, Michiel Eijsbouts
Illustrator: Roel Seidell
Prijs: 19,99
Aantal pagina's: 128
Uitgever: Kluitman
Verschijningsdatum: 22-11-2022

Gerelateerde artikelen

Ons kinderpanel interviewt de makers van Chaos United

'Chaos United' is een supergrappige graphic novel over het rommeligste voetbalteam dat je maar kunt bedenken. Samen met ons kinderpanel interviewden we Gerard van Gemert en Rudi Jonker, de makers van dit boek.

Kinderpanel
Lees meer

Knutselen en kleuren met onze gratis doebladen

Voor kinderen die dol zijn op (voor)lezen en het leuk vinden om te knutselen of kleuren, zijn er gratis doebladen te downloaden van al hun favoriete personages!

Tiplijst
Lees meer