Het meisje dat op een olifant ontsnapte

Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
  • Pakkend verhaal, met korte hoofdstukken
  • Met een stoer meisje in de hoofdrol
  • Voor lezers van 8 tot circa 14 jaar

Samenvatting

Samenvatting

Dief. Rebel. Crimineel. Held? Gewoonlijk heeft Chaya overal een antwoord op. Maar het stelen van de juwelen van de Koningin, zelfs met de beste bedoelingen, is niet iets waar ze zich eenvoudig uit kan kletsen. Ze besluit te ontsnappen op de rug van een olifant, en neemt haar vrienden mee op een spannend avontuur door de jungle, waar bloedzuigers op de loer liggen en geruchten over een revolutie steeds luider rondzingen. Dit brengt Chaya op een idee: misschien is er een manier om haar dorp te verlaten als dief en terug te keren als held… Nizrana Farook is geboren en getogen in Colombo, Sri Lanka, en de prachtige landschappen van haar thuisland vinden hun weg naar de verhalen die ze schrijft. Ze heeft een masterdiploma in schrijven voor kinderen en jongeren en woont in Hertfordshire met haar man en twee dochters. Dit boek staat op de Tiplijst van de Kinderjury 2022, in de leeftijdscategorie 10-12 jaar!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789048319060
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Nizrana Farook
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 256
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Verschijningsdatum: 29-03-2022

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel over “Drengr”

Auteur en illustrator Aron Dijkstra schreef het boek "Drengr", een spannend vikingavontuur. Benieuwd wat Lotte, Anouk en Ole van het boek vinden? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

Interview met Max Brallier

In dit interview vertelt Max Brallier alles over De laatste helden op aarde en het kosmische kwaad, zijn favoriete monsters en veel meer. Lees gauw verder!

Interview
Lees meer