Het raadsel van de grafbeeldjes

Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs
  • Verhaal vol spanning en humor
  • Samen lezen
  • Op AVI E6 niveau

Samenvatting

Als Demian houten grafbeeldjes in zijn tuin vindt, trekken die allerlei mensen aan. Maar of ze allemaal even goede bedoelingen hebben … Spannend toneelleesboek op AVI E5.

Samenvatting

Demian heeft vakantie en verveelt zich te pletter. Zijn buurmeisje Lotte bedenkt iets spannends: ze maakt grafkistjes met beeldjes erin en begraaft ze stiekem in Demians tuin. Later graven ze samen de kistjes op. Lotte maakt Demian wijs dat ze stokoud zijn. De opgraving komt in de krant en algauw komen er allerlei figuren op af. Maar niet allemaal met goede bedoelingen.

Toneellezen is zó leuk: je kiest een rol en leest samen hardop de dialogen voor. Zo voer je eigenlijk een toneelstukje op. Wie leest zijn rol het spannendst?

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 12 jaar
ISBN: 9789048747115
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Henk Hardeman
Illustrator: Juliette de Wit
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 112
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen
Verschijningsdatum: 15-03-2023
Circus-Fantastini

Toneellezen

Toneellezen is een vorm van samenlezen en is razend populair bij kinderen doordat je eigenlijk een toneelstukje opvoert. Lezers kiezen een rol en lezen om de beurt hardop de dialogen voor. Hierdoor is toneellezen een vorm die vloeiend lezen, door het gebruik van intonatie, stimuleert.
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer

Interview met Wouter Klootwijk en Enzo Pérès-Labourdette

Anne, het paard en de rivier is bekroond tot een van de Best Verzorgde Boeken van 2017. Het boek is geschreven door Wouter Klootwijk. Samen met de prachtige illustraties van illustrator Enzo Pérès-Labourdette is het verhaal een prachtig kinderboek geworden. Reden genoeg voor een kort interview met de schrijver en de illustrator.

Interview
Lees meer