Het raadsel van de grafbeeldjes

Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
  • Verhaal vol spanning en humor
  • Samen lezen
  • Op AVI E6 niveau

Samenvatting

Als Demian houten grafbeeldjes in zijn tuin vindt, trekken die allerlei mensen aan. Maar of ze allemaal even goede bedoelingen hebben … Spannend toneelleesboek op AVI E5.

Samenvatting

Demian heeft vakantie en verveelt zich te pletter. Zijn buurmeisje Lotte bedenkt iets spannends: ze maakt grafkistjes met beeldjes erin en begraaft ze stiekem in Demians tuin. Later graven ze samen de kistjes op. Lotte maakt Demian wijs dat ze stokoud zijn. De opgraving komt in de krant en algauw komen er allerlei figuren op af. Maar niet allemaal met goede bedoelingen.

Toneellezen is zó leuk: je kiest een rol en leest samen hardop de dialogen voor. Zo voer je eigenlijk een toneelstukje op. Wie leest zijn rol het spannendst?

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 12 jaar
ISBN: 9789048747115
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Henk Hardeman
Illustrator: Juliette de Wit
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 112
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen
Verschijningsdatum: 15-03-2023

Gerelateerde artikelen

Yuval Noah Harari schrijft jeugdboek over evolutie

Yuval Noah Harari werkt aan een jeugdboek over de evolutie van de mens. Harari’s boeken voor volwassenen zijn wereldberoemd: Sapiens, Homo Deus en 21 lessen voor de 21ste eeuw.

Achtergrond
Lees meer

Strips lezen: goed voor de leesontwikkeling!

Tegenwoordig hoor je deskundigen steeds vaker zeggen dat strips lezen goed is voor kinderen. Marion van der Meulen, lees- en schrijfdeskundige, legt uit waarom.

Achtergrond
Lees meer