Hoopvolle verhalen over het einde van de wereld

Paperback:
15,00
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Aansprekende verhalen van top-auteurs, over klimaatverandering en hoop voor de toekomst. Voor jongeren van 12 tot 16 jaar.

Samenvatting

Schrijvers voor Toekomst is een groep schrijvers die zich samen inzetten voor onze planeet. Dat doen ze door verhalen te vertellen. Spannende, grappige, ontroerende en verrassende verhalen over klimaatverandering, waarin veel lezers ook iets van zichzelf zullen herkennen. Verhalen over jongeren die actievoeren, en over jongeren die daar het nut niet van inzien. Over het nu, en over de toekomst. Over kleine dingen die belangrijk zijn en over een grote ontdekking die alles op zijn kop zet.

Aan deze eerste verhalenbundel werkten mee: Fikry El Azzouzi, Mark Boode, Tom De Cock, Thijs Goverde, Marc ter Horst, Marco Kunst, Elin Meijnen, Milouska Meulens, Marloes Morshuis, Rima Orie, Mijke Pelgrim, Maria Postema, Esther Walraven, Anna Woltz en Zindzi Zevenbergen.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 12 - 16 jaar
ISBN: 9789021686141
NUR: 284
Type: Paperback
Auteur(s): Schrijvers voor Toekomst
Prijs: 15,00
Aantal pagina's: 176
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 22-01-2025

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer

Interview met Wouter Klootwijk en Enzo Pérès-Labourdette

Anne, het paard en de rivier is bekroond tot een van de Best Verzorgde Boeken van 2017. Het boek is geschreven door Wouter Klootwijk. Samen met de prachtige illustraties van illustrator Enzo Pérès-Labourdette is het verhaal een prachtig kinderboek geworden. Reden genoeg voor een kort interview met de schrijver en de illustrator.

Interview
Lees meer