Ik denk dat ik ontvoerd ben

Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs
  • Prachtige gedichten over diversiteit en familie
  • Van Zilveren Griffel-winnaar Pim Lammers
  • Leuke illustraties vol humor

Samenvatting

Samenvatting

Sprankelend en hedendaags poëziedebuut vol gedichten over de bijzondere band met broers, zussen, vaders, moeders, opa’s, oma’s, ooms en tantes. Over traditionele of juist heel moderne families. Over de gesprekken die je hebt tijdens het eten. Over een tante die geen man is maar ook geen vrouw. Over racen met je oom in een rolstoel. Maar ook over stiekem verliefd zijn of over een oudere broer die ineens de deur van de badkamer voor je neus op slot doet.

Van gevoelig tot grappig: Zilveren Griffel-winnaar Pim Lammers weet moeiteloos in de huid van kinderen te kruipen en hun gevoelens te beschrijven. Sarah van Dongen maakte er eigenzinnige illustraties bij vol humor.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789045127897
NUR: 290
Type: Hardcover
Auteur(s): Pim Lammers
Illustrator: Sarah van Dongen
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 120
Uitgever: Querido
Verschijningsdatum: 10-02-2023

Gerelateerde artikelen

Top 10 poëzieboeken voor kinderen

Een dagelijks gedicht of een dichtbundel voor een bijzonder moment. Wij hebben het allemaal! Duik samen in de bundels en verdwaal in prachtige gedichten.

Tiplijst
Lees meer

Dichter aan het woord: Ted van Lieshout

Ter ere van de Poëzieweek 2019 geven wij graag het woord aan schrijver, beeldend kunstenaar én dichter Ted van Lieshout. Zijn dichtbundel Ze gaan er met je neus vandoor is genomineerd voor de Grote Poëzieprijs 2019. In dit artikel spreken wij met hem over zijn dichtbundels.

Interview
Lees meer