Ik zou wel een kindje lusten

Hardcover:
10,99
Altijd de laagste prijs
Hardcover:
14,99
Altijd de laagste prijs
  • Prentenboekcadeau 2022
  • Leerzaam en grappig
  • Fantasierijk en mooi vormgegeven

Samenvatting

Samenvatting

Een klein krokodilletje eet altijd bananen, maar op een dag heeft hij trek in iets anders: hij zou wel eens een kindje lusten! Zijn ouders weten zich geen raad en proberen hem allerlei ander lekkers voor te schotelen. Maar het kleine krokodilletje is vastbesloten en gaat op zoek naar een kindje. Hij komt een meisje tegen, maar die laat zich niet zomaar opeten...
'Ik zou wel een kindje lusten' is al jaren een van de meest populaire prentenboeken van Gottmer Kinderboeken. Dit verhaal met zijn expressieve, humoristische kleurenillustraties maakt voorlezen leuk voor jong en oud! Vanaf ca. 4 jaar.

'Ik zou wel een kindje lusten' van de Franse auteur Sylviane Donnio is al jaren een van de meest populaire prentenboeken van Gottmer, voor kinderen vanaf 4 jaar.

Een klein krokodilletje eet altijd bananen, maar op een dag heeft hij trek in iets anders. Hij zou wel eens een kindje lusten! Zijn ouders weten zich geen raad en proberen hem allerlei ander lekkers voor te schotelen. Maar het kleine krokodilletje is vastbesloten en gaat op zoek naar een kindje. Hij komt een meisje tegen, maar dat laat zich niet zomaar opeten...

'Ik zou wel een kindje lusten' is wereldwijd in 20 verschillende talen uitgebracht, en er zijn in totaal meer dan 850.000 exemplaren van verkocht. Geen wonder ook: dankzij de expressieve, humoristische illustraties en het toegankelijke verhaal maakt dit krokodilletje voorlezen leuk voor jong en oud.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789025770099
NUR: 273
Type: Hardcover
Auteur(s): Sylviane Donnio
Illustrator: Dorothée de Monfreid
Prijs: 10,99
Aantal pagina's: 24
Uitgever: Gottmer
Verschijningsdatum: 29-11-2022

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 3 - 6 jaar
ISBN: 9789025740023
NUR: 273
Type: Hardcover
Auteur(s): Sylviane Donnio
Illustrator: Dorothée de Monfreid
Vertaler: J.H. Gever
Prijs: 14,99
Uitgever: Gottmer
Verschijningsdatum: 01-03-2018

Gerelateerde artikelen

Top 10 kinderboeken voor de vakantie

Er is niks fijner dan in de vakantie een stapel boeken lezen toch? Bekijk onze vakantieboeken top10 en droom lekker weg bij de verhalen over vakantie, vrij zijn en avontuur!

Tiplijst
Lees meer

Drie vragen aan Andy Harkness

Andy Harkness werkte mee aan grote Disney-films. Wij stelden hem drie vragen over de bijzondere werkwijze van zijn nieuwe boek Wolfie.

Achtergrond
Lees meer