Kauwgum en ander kattenkwaad

9 - 12 jaar
3.4 /5
E-book:
7,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Grappig leesboek over een vindingrijke tweeling en een uit de hand gelopen plan, voor kinderen vanaf 9 jaar.

Samenvatting

De tweeling Samson en Loïs heeft iets geweldigs bedacht: begraaffeesten organiseren voor kleine beestjes zoals hommels of regenwormen. Normaal zijn ze druk met het uithalen van kattenkwaad, maar dat moet even wachten, want nu willen ze geld verdienen om een huwelijkscadeau voor hun moeder te kunnen kopen. De feesten zijn een groot succes. Maar hun aanstaande stiefbroers denken dat er veel meer geld mee te verdienen is als er grotere dieren begraven worden. Huisdieren. Algauw sterft er in het dorp een kanarie onder verdachte omstandigheden...

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 12 jaar
ISBN: 9789021678993
NUR: 283
Type: E-book
Auteur(s): Ate de Jong
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 21-11-2018

Gerelateerde artikelen

Schip ahoy! Kinderboeken over piraten

Piraten zijn stoer, avontuurlijk en grappig. Kinderboeken over piraten zitten vol schatkaarten, juwelen en zwaarden. In dit artikel tippen wij de leukste boeken over piraten. Ooglapjes af en lezen maar, ARR!

Tiplijst
Lees meer

Ons kinderpanel interviewt de makers van Chaos United

'Chaos United' is een supergrappige graphic novel over het rommeligste voetbalteam dat je maar kunt bedenken. Samen met ons kinderpanel interviewden we Gerard van Gemert en Rudi Jonker, de makers van dit boek.

Kinderpanel
Lees meer

Reviews

Veerle, Kind (8 jaar) - 25-06-2019
Ik vond het boek niet zo spannend, dit was pas aan het einde. Daarom vond ik het minder leuk. Het boek is wel leuk geschreven.

Fenna, Kind (10 jaar) - 24-06-2019
Ik vond het een leuk boek, maar ik raakte in de war doordat in elk hoofdstuk de 'ik persoon' veranderde. Het is anders dan ik normaal lees. Toen ik door had hoe het boek in elkaar zat heb ik aan één stuk doorgelezen. Wel leuk om zo'n boek uit te proberen. Het is een avontuurlijk boek en de hoofdpersonen beleven allerlei avonturen.

Loek, Kind (10 jaar) - 17-04-2019
Het was een erg leuk boek maar er waren wat minpuntjes. Ik ga ze niet allemaal opnoemen maar de belangrijkste was dat ik het niet zo leuk vond dat je een keer de ene was en daarna de andere persoon uit het boek. Voor de rest was het een leuk verhaal alleen let er op wie je bent in het boek als je aan het lezen bent.