Meester Pompelmoes

7 - 9 jaar
Hardcover:
24,95
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Meester Pompelmoes beleeft met de kinderen in de klas of met zijn sprekende huisdieren het ene na het andere avontuur. Om voor te lezen of zelf te lezen.

Samenvatting

Jubileum editie - van bijna 200 pagina's, op ruim formaat, met de mooiste Pompelmoesverhalen van Hans Andreus - ter gelegenheid van de 50e verjaardag van Meester Pompelmoes.

Met meer dan 70 tekeningen in kleur van Charlotte Dematons en een voorwoord van de bekende schoolmeester, kinderboekenschrijver en kinderboekenambassadeur Jacques Vriens.

Ken je Meester Pompelmoes niet? Die meester met zijn oude fluwelen jasje en zijn dikke buik? Dan moet je hem gauw leren kennen, want hij is echt wel bijzonder. Een tikje ouderwets, echt zo iemand die alles wil weten en in zijn vrije tijd uitvinder is. Een aardige meester ook, al is hij wel streng. Hij woont in een groot oud huis, samen met zijn huisdieren Joachim de Geleerde Kater en de Fleurige hond. Maar het meest bijzonder aan Meester Pompelmoes is dat hij kan toveren - en welke meester kan dat tegenwoordig nog?
Dit boek staat vol avonturen van Meester Pompelmoes. Hans Andreus schreef ze lang geleden op, maar ze zijn nog altijd even grappig en spannend. Een aantal verhalen is afkomstig uit het boek Meester Pompelmoes en de mompelpoes, dat in 1969 werd bekroond als 'Het beste kinderboek'.

'Een beetje sprookje, een snufje avontuur, een snippertje echtheid en een lepeltje dromen vormen tezamen het recept voor een heerlijk voorleesboek...'
(De Tijd, 1968)

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 7 - 9 jaar
ISBN: 9789025112431
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Hans Andreus
Illustrator: Charlotte Dematons
Prijs: 24,95
Aantal pagina's: 192
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 29-06-2017

Gerelateerde artikelen