Miljonairskind – Gevaarlijk beroemd

Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Laatste deel in de allerleukste serie over een bijzondere miljonairsfamilie. Humoristisch geïllustreerd door Micky Dirkzwager.

Samenvatting

Zilver en zijn familie doen mee aan een realityserie. Overal waar ze komen, worden ze gevolgd door camera’s. Daar krijgen Zilver en Lennon al snel genoeg van. Hun ouders bedenken een oplossing: robots die exact op de jongens lijken! Terwijl de camera’s de robots volgen, kunnen Zilver en Lennon doen en laten wat ze willen. Maar dan worden Zilver en Lennon ontvoerd. Worden ze wel gemist? Alles lijkt erop dat de robots hun plaats hebben ingenomen...

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 12 jaar
ISBN: 9789025887100
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Ilona de Lange
Illustrator: Micky Dirkzwager
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 160
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 14-08-2024
Miljonairskind

Miljonairskind

Miljonairskind

Miljonairskind is een kinderboekenserie voor kinderen vanaf 9 jaar. Zodra de ouders van Zilver de loterij winnen, zijn ze multimiljonair! Dit houden ze echter geheim voor de buitenwereld door een ongelofelijke villa met een subtropisch zwemparadijs, een dierentuin en een achtbaan onder hun huis te bouwen. Maar wat heb je daaraan als je het met niemand kunt delen?

 

Een spannend en hilarisch avontuur voor fans van De Waanzinnige Boomhut. Het eerste deel van deze serie heet Het geheim van het onderhuis. Bekijk alle andere boeken van Miljonairskind hieronder!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Schip ahoy! Kinderboeken over piraten

Piraten zijn stoer, avontuurlijk en grappig. Kinderboeken over piraten zitten vol schatkaarten, juwelen en zwaarden. In dit artikel tippen wij de leukste boeken over piraten. Ooglapjes af en lezen maar, ARR!

Tiplijst
Lees meer

Ons kinderpanel interviewt de makers van Chaos United

'Chaos United' is een supergrappige graphic novel over het rommeligste voetbalteam dat je maar kunt bedenken. Samen met ons kinderpanel interviewden we Gerard van Gemert en Rudi Jonker, de makers van dit boek.

Kinderpanel
Lees meer