Ondertussen op aarde…

Op zoek naar onze plaats in ruimte en tijd

7 - 14 jaar
Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs
  • Van de auteur van 'Samen hier'
  • Laagdrempelig verhaal over onze geschiedenis
  • Prachtige illustraties

Samenvatting

Een nieuw kunstwerk van Oliver Jeffers, bekend van Samen hier! Twee kinderen maken ruzie op de achterbank. Hun vader neemt ze mee op een reis door tijd en ruimte, en laat ze zien dat ‘het verschil maken’ op kleine schaal begint.

Samenvatting

Twee kinderen maken ruzie op de achterbank. Hun vader neemt ze mee op een reis door tijd en ruimte. Hij nodigt hen uit om terug te kijken naar de aarde en de conflicten die sinds het begin der tijden hebben plaatsgevonden.

Oliver Jeffers verbindt een korte geschiedenis van de wereld met informatie over ons universum; verteld vanuit een bijzonder perspectief, maar met humor en prachtige illustraties.

Dit boek geeft een unieke kijk op het leven op aarde. Jeffers laat op subtiele wijze zien dat onze plaats in de tijd en ruimte maar betrekkelijk is en dat ‘het verschil maken’ op kleine schaal begint.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 7 - 14 jaar
ISBN: 9789026164699
NUR: 273
Type: Hardcover
Auteur(s): Oliver Jeffers
Vertaler: Mirjam Hoekstra
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 64
Uitgever: De Fontein Jeugd
Verschijningsdatum: 28-02-2023

Gerelateerde artikelen

Yuval Noah Harari schrijft jeugdboek over evolutie

Yuval Noah Harari werkt aan een jeugdboek over de evolutie van de mens. Harari’s boeken voor volwassenen zijn wereldberoemd: Sapiens, Homo Deus en 21 lessen voor de 21ste eeuw.

Achtergrond
Lees meer

Strips lezen: goed voor de leesontwikkeling!

Tegenwoordig hoor je deskundigen steeds vaker zeggen dat strips lezen goed is voor kinderen. Marion van der Meulen, lees- en schrijfdeskundige, legt uit waarom.

Achtergrond
Lees meer

Verhalen bij de (nieuwe) canon

In 50 spannende verhalen neemt dit boek je mee naar de belangrijkste gebeurtenissen uit onze Nederlandse geschiedenis. Een prachtig boek, voor jong en oud!

Interview
Lees meer