Raak die steen niet aan!

Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Als Tim en Mirte een speciale steen aanraken, komen ze in een andere wereld terecht. Gebeurt dit echt of is het een droom? Toneelleesboek op AVI M4 om samen hardop voor te lezen.

Samenvatting

In dit spannende toneelleesboek op AVI M4 belanden Tim en Mirte door aanraking van een speciale steen in een andere wereld. Om terug te keren, moeten de kinderen verschillende opdrachten uitvoeren. Gaat het lukken?
Welke rol lees jij? Lees dit boek samen hardop voor en voer zo een soort toneelstukje op. Gebruik grappige stemmetjes, lees zacht voor of schreeuw juist. Leef je lekker uit in je rol.

Tim en Mirte raken een speciale steen aan.
Ze komen in een andere wereld terecht.
Maar na een tijdje willen Tim en Mirte toch wel terug.
Alleen … hoe moeten ze dat doen?

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 7 - 9 jaar
ISBN: 9789048744947
NUR: 287
Type: Hardcover
Auteur(s): Ruben Prins
Illustrator: Madeleine van der Raad
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 112
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen
Verschijningsdatum: 17-08-2022
Circus-Fantastini

Toneellezen

Toneellezen is een vorm van samenlezen en is razend populair bij kinderen doordat je eigenlijk een toneelstukje opvoert. Lezers kiezen een rol en lezen om de beurt hardop de dialogen voor. Hierdoor is toneellezen een vorm die vloeiend lezen, door het gebruik van intonatie, stimuleert.
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Lesvideo’s bij ‘Mohammed’ – Petra van Helden

Bekijk de lesvideo's voor het boek 'Mohammed' van Petra van Helden! Op die manier leer je de verhalen van de profeet nog beter kennen. Perfect om thuis te kijken of voor in de klas.

Achtergrond
Lees meer