’s Nachts, als jij slaapt

wordt er hard gewerkt

Hardcover:
14,99
Altijd de laagste prijs
  • CPNB Prentenboeken top 10 2022
  • Voor kinderen vanaf 2 jaar
  • Veel te zien op de illustraties

Samenvatting

Samenvatting

''s Nachts als jij slaapt' is een groot formaat, superstevig flappenboek op rijm voor kleuters, van topillustrator Ingela P Arrhenius. Het rijmende verhaaltje gaat over alle belangrijke beroepen die worden uitgeoefend als de meeste mensen al lekker in bed liggen. Perfect om voor te lezen voor het slapengaan, zodat elke peuter kan dromen over de verse broodjes die gebakken worden en de treinen die blijven rijden terwijl zij heerlijk onder de wol liggen.

Het lijkt soms misschien alsof iedereen 's nachts lekker in zijn warme bedje ligt, maar dat is niet het geval! In dit kleurrijke boek staan een paar beroepen die diep in de nacht uitgevoerd worden, zodat het leven elke ochtend weer in alle drukte kan beginnen. Denk aan beroepen als visser en machinist, en ook de dokter en verpleger zijn al heel vroeg aan het werk. Zoals zo vaak opent Ingela P Arrhenius de ogen van de allerkleinsten voor nieuwe, spannende concepten met meer informatie over de wereld om hen heen.

Auteur en illustrator Ingela P Arrhenius maakt een feest van de eerste boekjes voor je peuter. Haar kleurrijke 'Kiekeboe'-serie en de beroemde 'Waar ben je?'-reeks zijn al jarenlang een groot succes.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789025776688
NUR: 271
Type: Hardcover
Auteur(s): Peter Arrhenius
Illustrator: Ingela P Arrhenius
Vertaler: Mira van der Lubbe
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 14
Uitgever: Gottmer
Verschijningsdatum: 14-09-2022

Gerelateerde artikelen

Dinosaurussen in kinderboeken

Dinosaurussen zijn stoer, groot en spreken sterk tot de verbeelding bij kinderen. Op zoek naar dinosaurussen in kinderboeken? Wij tippen de leukste boeken!

Tiplijst
Lees meer