Sapiens. Een beeldverhaal 2

De pijlers van de beschaving

Hardcover:
29,99
Altijd de laagste prijs
  • 30.000 exemplaren verkocht in Nederland van deel 1 van de Sapiens graphic novels
  • Toegankelijke humoristische en bijzonder vermakelijke kijk op de geschiedenis
  • Intrigerende graphic novel voor jong en oud

Samenvatting

Een toegankelijke en humoristische kijk op de geschiedenis

Samenvatting

Wat als wij mensen 12.000 jaar geleden in een val getrapt zijn waar we nooit uit hebben weten te ontsnappen? De pijlers van de beschaving? laat zien hoe Homo sapiens van nomaden in kolonisten veranderden, en steeds harder gingen werken zonder dat de kwaliteit van leven erop vooruitging. Een verhaal over hoe tarwe de wereld veroverde; hoe door een onwaarschijnlijk huwelijk tussen een god en een bureaucraat de eerste wereldrijken gesticht werden; hoe oorlog, hongersnood, ziekte en ongelijkheid onderdeel van de menselijke conditie werden en waarom dat onze eigen schuld is. Samen met David Vandermeulen en Daniel Casanave weet Yuval Noah Harari ook in De pijlers van de beschaving de geschiedenis van de mensheid op toegankelijke, originele en humoristische wijze te vertellen.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400408302
NUR: 320
Type: Hardcover
Auteur(s): Yuval Noah Harari
Vertaler: Inge Pieters
Prijs: 29,99
Aantal pagina's: 256
Uitgever: Thomas Rap
Verschijningsdatum: 19-10-2021

Kenmerken van dit boek

Gerelateerde artikelen

Interview met Yuval Noah Harari

Yuval Noah Harari werd wereldwijd bekend met zijn boek Sapiens. Nu vertelt hij dit belangrijke verhaal aan kinderen. Wij stelden hem vier vragen.

Interview
Lees meer

Yuval Noah Harari schrijft jeugdboek over evolutie

Yuval Noah Harari werkt aan een jeugdboek over de evolutie van de mens. Harari’s boeken voor volwassenen zijn wereldberoemd: Sapiens, Homo Deus en 21 lessen voor de 21ste eeuw.

Nieuws
Lees meer

Duik in de dagboeken uit ‘Oorlog in inkt’

Op deze pagina bekijk je fragmenten uit de originele dagboeken van 'Oorlog in inkt', fotomateriaal en extra informatie over de dagboekschrijvers en hun bijzondere verhaal.

Achtergrond
Lees meer

Verhalen bij de (nieuwe) canon

In 50 spannende verhalen neemt dit boek je mee naar de belangrijkste gebeurtenissen uit onze Nederlandse geschiedenis. Een prachtig boek, voor jong en oud!

Nieuws
Lees meer