Spirit Animals 2 - Brandon Mull

Spirit Animals 2 – Op de vlucht

Spirit Animals

Spirit Animals | 2

Brandon Mull | 192 pagina’s

De jongen veegde zijn klamme handpalmen af aan zijn hemd. Nu ging het gebeuren. Niemand zou ooit nog denken dat hij zwak was. Hij zette de fles aan zijn lippen en klokte zonder nog te aarzelen de Gal naar binnen.

Een magisch dier dat alleen naar jou luistert en je bijzondere krachten kan geven… Conor, Abeke, Meilin en Rollan hebben ieder zo’n totemdier. Een speciale band tussen mens en dier die slechts zelden tot stand komt, wanneer een totemdier jou uitkiest. Maar wat als iemand een andere manier heeft gevonden om totemdieren op te roepen? En erger: wat als deze vijand de krachten van zijn totemdier wil gebruiken om de wereld kwaad te doen? Kunnen de vier kinderen en hun totemdieren deze kwade krachten stoppen?

Test: Wat is jouw spirit animal?
Doe de test op www.spiritanimalstest.nl


Boek €15,99|E-book €11,99
Koop online
Koop bij de boekhandel
Zet op verlanglijstje

Recensies

Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews
Wat vond je van dit boek?

Wat leuk dat je een recensie hebt achtergelaten over een boek, je hebt hiermee andere mensen geholpen om een goede keuze te maken!

Je inzending is niet direct zichtbaar op de website, dit kan 1 of 2 werkdagen duren.

Hartelijk dank voor jouw reactie,

Team Kinderboeken.nl

(Maximaal 1200 tekens)

Je recensie wordt op onze website geplaatst en misschien wel geselecteerd voor op het omslag van het boek of in andere marketing uitingen. Lees meer in onze Privacy Statement.Spirit Animals 2 – Op de vlucht
Auteur/illustrator Brandon Mull
Character/serie: Spirit Animals
Uitgeverij: Leopold
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 192
Publicatiedatum: 04-11-2014
Leeftijdsindicatie: 10 - 13
NUR: 283
Tags: 9 – 12 jaar, 12+ jaar, Fictie, Avontuur, Dieren & natuur, Fantasie & magie, Vriendschap, Spanning, Familie & Gezin, Ontwikkeling kind, Spirit Animals
Boek €15,99
ISBN: 978-90-258-6676-1
 
E-book €11,99
ISBN: 978-90-258-6704-1