Voertuigen boven en onder de grond

Igor Lange

0 - 6 jaar
Hardcover:
9,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Kijk je ogen uit en ontdek allerlei verschillende voortuigen in dit kartonnen prentenboek met uitklapplaten. Voor 3 t/m 6 jaar.

Samenvatting

In dit boek zijn drie plaatsen met voertuigen afgebeeld: het station, de luchthaven en de snelweg. Het bijzondere van dit boek zijn de uitklapplaten die de verschillende wegen van vervoer prachtig in beeld brengen: in de hoogte (vliegverkeer), de diepte (treinverkeer) en in de breedte (wegvervoer). De vele details zijn informatief, grappig en uitnodigend. De toelichtende tekst beschrijft in korte bewoordingen het logistieke proces.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 0 - 6 jaar
ISBN: 9789025114329
NUR: 272
Type: Hardcover
Auteur(s): Igor Lange
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 12
Uitgever: Witte Leeuw
Verschijningsdatum: 01-07-2019

Gerelateerde artikelen

De leukste leerspellen op een rij

Deze spellen zijn superleuk én je steekt er ook nog eens wat van op. Alle spellen van Zwijsen zijn namelijk gemaakt in samenwerking met lesmethodemakers. Zo weet je zeker dat alles 100% aansluit op school. Wij zetten de leukste per leeftijd op een rij!

Tiplijst
Lees meer

Schooltje spelen getest!

Spelenderwijs leren is extra leuk met 'Schooltje Spelen'. Een uitklapbaar koffertje vol materialen. Matteo (5) en zijn moeder Kim testten het spel.

Achtergrond
Lees meer

Cadeautip: koffertjes vol leuks

Haal het leukste van school in huis met deze koffertjes! Inclusief uitwisbare stift voor eindeloos plezier met letters en cijfers. Nu voor maar 13,50!

Achtergrond
Lees meer