Wereld Voetbal Atlas

Hardcover:
22,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Ga op reis in een wereld vol voetbal! Met schitterende tekeningen en honderden weetjes.

Samenvatting

Blader door dit fraaie boek, bekijk de vele kaarten en leer meer over alle bekende voetballanden.

In welke stad is Messi geboren en waar groeide Vivianne Miedema op? Waar ligt Uruguay, het land dat het eerste WK ooit won? En bestaat er ook een land waar niet wordt gevoetbald – en waar ligt dat dan?

Gerard van Gemert leert je niet alleen talloze voetbalfeiten, hij beschrijft ook landen en steden. Zo leren kinderen via het voetbal ook nog wat over de wereld! Leerzaam, vrolijk en gevarieerd. Job van Gelder maakte een schat aan gedetailleerde tekeningen die je eindeloos opnieuw wil bekijken.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 12 jaar
ISBN: 9789464530216
NUR: 222
Type: Hardcover
Auteur(s): Gerard van Gemert
Illustrator: Job van Gelder
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 96
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 26-10-2022
Wereld Voetbal Atlas

Gerelateerde artikelen

Lesvideo’s bij ‘Mohammed’ – Petra van Helden

Bekijk de lesvideo's voor het boek 'Mohammed' van Petra van Helden! Op die manier leer je de verhalen van de profeet nog beter kennen. Perfect om thuis te kijken of voor in de klas.

Achtergrond
Lees meer

Ons kinderpanel interviewt de makers van Chaos United

'Chaos United' is een supergrappige graphic novel over het rommeligste voetbalteam dat je maar kunt bedenken. Samen met ons kinderpanel interviewden we Gerard van Gemert en Rudi Jonker, de makers van dit boek.

Kinderpanel
Lees meer

Poetsen kun je overal!

Dat tandenpoetsen met je kind niet altijd even makkelijk gaat, is geen geheim. Het vrolijke en grappige kijk- en voorleesboek Weg met de viezekiezenbeestjes! (mét tandenpoetslied) helpt ouders en kinderen bij het voorkomen van problemen.

Achtergrond
Lees meer

Knutselen en kleuren met onze gratis doebladen

Voor kinderen die dol zijn op (voor)lezen en het leuk vinden om te knutselen of kleuren, zijn er gratis doebladen te downloaden van al hun favoriete personages!

Tiplijst
Lees meer

Reviews

Twan, Kind (10 jaar) - 27-11-2022
Ik vind dit een heel leuk boek omdat je allerlei weetjes leert over voetbal in alle landen ter wereld. Er staan ook leuke tekeningen in. Ik raad dit boek aan voor alle kinderen die van voetbal houden!

Ole, Kind (11 jaar) - 23-11-2022
Ook als je niet van voetbal houdt is dit een heel leuk en mooi boek. Er staan zoveel leuke dingen in die je kunt leren en zien en misschien herken je wel landen en spelers bij het WK.😊 💪️ 👍