Het-geheim-van-de-wifi-Angelique-van-Dam-Ivan-en-Ilia-Saskia-Halfmouw

Interview met Angelique van Dam

Het nieuwste boek in de spannende Geheim-van serie is geschreven door Angelique van Dam. Kinderboeken.nl vroeg haar alles over het schrijven van ‘Het geheim van de wifi’, waarbij Sarah op haar vakantieadres aankomt en merkt dat er geen wifi is (ja dat is natuurlijk een ontzettend groot probleem!). Wij vroegen Angelique in dit interview daarom ook om haar gouden tips voor een wifi-loze vakantie!

Bekijk het boek hier!

Het geheim van de wifi

Angelique van Dam, Saskia Halfmouw & ivan & ilia
Ik wankel en wijs naar de muur. ‘K… kijk daar…’ Ik knijp mijn ogen dicht tot ik sterretjes zie. Voorzichtig open ik ze. Het staat er echt. In knalgeel.
NO WIFI.

Sarah baalt. Ze zit op een camping zonder wifi. Zonder wifi! Volgens haar ouders is het weleens goed een paar dagen zonder die telefoon. Maar zij snappen het gewoon niet. Als ze niet gauw wifi vindt, raakt ze haar vriendinnen Evie en Maud kwijt… Gelukkig ontmoet ze Gijs. Hij weet waar wifi is!

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel over ‘Roljoch’

Ons Kinderpanel heeft deze vakantie ook Roljoch gelezen, het debuut van Maarten Kuipers. Benieuwd wat zij van het boek vinden?

Kinderpanel
Lees meer

Afscheidscadeau voor de juf of meester

Wij zetten de leukste cadeautips voor de juf of meester op een rij. Met een boek zit je altijd goed! We tippen per groep 2 mooie boeken waar je de juf of meester zeker blij mee maakt.

Tiplijst
Lees meer

Een paardenboek, maar dan anders!

Hoe hors een politiepaard werd is een paardenboek, maar anders dan andere boeken over paarden. Op een stoere en leuke manier schrijft Elisa van Spronsen in het eerste deel over Soesja die bij een politiepaardenstal komt te wonen.

Interview
Lees meer