Belle en Iven

Meer over de podcast

Wie het weet mag het zeggen is een podcast waarin herkenbare dilemma’s over opvoeden en ouderschap behandeld worden. Iedere aflevering gaan auteur, pedagoog en specialist seksuele opvoeding Belle Barbé en auteur en ervaringsdeskundige Iven Cudogham in gesprek over hun opvoedblunders, houden ze een schurend dilemma tegen het licht en geven ze een gouden tip. Belle is moeder van vier kinderen, en Iven is vader van wel zeven kinderen. Samen hebben ze een heel elftal, en dus een bak aan ervaring!

In deze humoristische en goudeerlijke podcast behandelen zij kwesties waar je als ouder tegenaan loopt: hoe voel je je meer dan alleen een ouder, en hoe houd je als ouder nog tijd over voor jezelf? Hoe ga je om met prestatiedruk op school en hoeveel schermtijd geef je je kind? Ervaringen worden gedeeld, zorgen worden geuit en er wordt tot tranen toe gelachen. Want hoe je het ook wendt of keert, als ouder doen we uiteindelijk allemaal maar wat. En wie het weet mag het zeggen.

Luister hier naar de trailer of ontdek alle afleveringen.

Ontdek meer artikelen

Interview Lijfboek voor powergirls

Seksuologe Sanderijn van der Doef schrijft boeken over seksualiteit voor kinderen van alle leeftijden. Ontdek het boek 'Lijfboek voor powergirls' en lees het interview met haar in dit artikel!

Achtergrond
Lees meer

Queer kinderboeken

Queer en LHBTIQA+ speelt gelukkig steeds vaker een rol in kinderboeken. Wij hebben onze top 10 en andere prachtige verhalen op een rijtje gezet.

Tiplijst
Lees meer

Boeken met meisjes of vrouwen in de hoofdrol

Boeken over inspirerende meisjes en vrouwen, maar voor iedereen! Al stelen vrouwen de show in deze boeken, jongens genieten net zo goed van deze verhalen.

Tiplijst
Lees meer

De allerleukste boeken voor papa’s!

De leukste boeken voor Vaderdag! Van prachtige prentenboeken over papa's tot interessante non-fictieboeken, voor iedere papa is er een passend boek.

Tiplijst
Lees meer