Kinderpanel nog een dag

Ons Kinderpanel over ‘Nog één dag’

Ons kinderpanel heeft het debuut van Tim van den Berg gelezen: Nog één dag. Een spannend boek over een jongen die vastzit in een timeloop. Met geweldige tekeningen van Willem van den Oever. Benieuwd wat zij van deze filmische jeugdthriller vonden? En welke dag zouden zij telkens weer opnieuw willen beleven? Je leest het hieronder!

Spoiler alert! Niet alleen het Kinderpanel is enthousiast. Eerder werd Nog één dag al genomineerd voor de Hotze de Roosprijs. Een belangrijke prijs voor het beste kinderboek van een debutant, oftewel iemand die voor het eerst een kinderboek heeft geschreven. 

Meer van ons Kinderpanel

Kinderpanel van Kinderboeken.nl

Sinds 2018 heeft Kinderboeken.nl een eigen kinderpanel. Dit panel bestaat uit 100 kinderen tussen de 6 en 12 jaar, meiden én jongens uit heel Nederland!

Kinderpanel
Lees meer

Ons Kinderpanel over ‘Roljoch’

Ons Kinderpanel heeft deze vakantie ook Roljoch gelezen, het debuut van Maarten Kuipers. Benieuwd wat zij van het boek vinden?

Kinderpanel
Lees meer

Ons kinderpanel over ‘Smile’

De autobiografische graphic novels van Raina Telgemeier zijn megabestsellers in de VS. Wij vroegen ons kinderpanel wat zij van haar boek 'Smile' vinden.

Kinderpanel
Lees meer