Houd de dief!

avonturen van een niet-zo-suffe drama queen

Hardcover:
17,99
Altijd de laagste prijs
E-book:
9,99
Altijd de laagste prijs
  • Voor lezers vanaf 12 jaar
  • Vrolijk meidenboek
  • Deel 9 uit de megapopulaire serie Dagboek van een muts

Samenvatting

Houd de dief! is het negende deel in de populaire meidenserie Dagboek van een muts van schrijfster Rachel Renée Russell. Opnieuw een grappig verhaal over Nikki Maxwell.

Samenvatting

Houd de dief! is het negende deel in de populaire meidenserie Dagboek van een muts van schrijfster Rachel Renée Russell. Opnieuw een grappig verhaal over Nikki Maxwell, haar BFF’s, geheime liefde Brandon, en niet te vergeten haar aartsvijand MacKenzie die haar dagboek STEELT!

Nikki is boos. De roddel gaat dat Brandon haar gekust heeft voor een stuk pizza! Als WEDDENSCHAP! Dat beweert roddelkoningin MacKenzie tenminste. Maar dat kan niet waar zijn, toch?

Als Nikki haar woede over MacKenzie uitstort, begaat ze een grote blunder. Brandon wil niks meer met haar te maken hebben. En dan pikt dramaqueen MacKenzie ook nog Nikki’s dagboek! HELP!

Kijk ook op www.dagboekvaneenmuts.nl en abonneer je op de nieuwsbrief!

Reacties op Dagboek van een muts:

‘Een hilarisch over-the-top dagboekverhaal. Een dikke hit!’– NBD Biblion

‘Superleuke gebeurtenissen, verteld op een grappige, flapuit-achtige manier’ – CooleSuggesties.nl

‘Alleen al van de blije tekeningen word je gigavrolijk.’ – Tina

'Houd de dief!' is het negende deel in de populaire meidenserie Dagboek van een muts van schrijfster Rachel Renée Russell. Opnieuw een grappig verhaal over Nikki Maxwell, haar BFF’s, geheime liefde Brandon, en niet te vergeten haar aartsvijand MacKenzie die haar dagboek STEELT! Nikki is boos. De roddel gaat dat Brandon haar gekust heeft voor een stuk pizza! Als WEDDENSCHAP! Dat beweert roddelkoningin MacKenzie tenminste. Maar dat kan niet waar zijn, toch? Als Nikki haar woede over MacKenzie uitstort, begaat ze een grote blunder. Brandon wil niks meer met haar te maken hebben. En dan pikt dramaqueen MacKenzie ook nog Nikki’s dagboek! HELP! Kijk ook op www.dagboekvaneenmuts.nl en abonneer je op de nieuwsbrief! Reacties op Dagboek van een muts: ‘Een hilarisch over-the-top dagboekverhaal. Een dikke hit!’– NBD Biblion ‘Superleuke gebeurtenissen, verteld op een grappige, flapuit-achtige manier’ – CooleSuggesties.nl ‘Alleen al van de blije tekeningen word je gigavrolijk.’ – Tina

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 10 - 15 jaar
ISBN: 9789026140006
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Rachel Renée Russell
Vertaler: Mechteld Jansen
Prijs: 17,99
Aantal pagina's: 352
Uitgever: De Fontein Jeugd
Verschijningsdatum: 08-05-2020

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 10 - 15 jaar
ISBN: 9789026140228
NUR: 283
Type: E-book
Auteur(s): Rachel Renée Russell
Vertaler: Mechteld Jansen
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 353
Uitgever: De Fontein Jeugd
Verschijningsdatum: 04-04-2016

Dagboek van een muts

Dagboek van een muts

Dagboek van een muts is een serie jeugdboeken voor meiden rond de leeftijd van 10 tot 12 jaar. In de hoofdrol: Nikki J. Maxwell, blunderkoningin. In haar dagboeken schrijft ze vol humor en zelfspot over zichzelf, allerlei herkenbare situaties, BFF’s Chloë en Zoey, grote liefde Brandon en aartsrivaal McKenzie. Het eerste deel van Dagboek van een muts is Avonturen uit een niet-zo-perfect leven. Bekijk alle andere boeken van Dagboek van een muts hieronder!
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Lesvideo’s bij ‘Mohammed’ – Petra van Helden

Bekijk de lesvideo's voor het boek 'Mohammed' van Petra van Helden! Op die manier leer je de verhalen van de profeet nog beter kennen. Perfect om thuis te kijken of voor in de klas.

Achtergrond
Lees meer