Bureau S.P.O.O.K.

Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs
  • Voor kinderen vanaf 11 jaar
  • Lees met grappige stemmetjes samen deze boeken hardop voor
  • Dé hit op alle basisscholen!

Samenvatting

Wat doe je als je middenin de nacht een angstaanjagend gehuil hoort? Jake weet het wel: Bureau S.P.O.O.K. bellen! Griezelig spannend toneelleesboek op AVI E6+.

Samenvatting

Er ligt iets op de loer in het dorpje Doodstil. En Jake is net met zijn moeder en zusje verhuisd naar een krakend landhuis genaamd Slot Gruwelig. Jakes moeder schrijft griezelboeken, dus hij is niet bang aangelegd. Maar als hij de eerste nacht in het nieuwe huis een angstaanjagend gehuil hoort, schrikt zelfs hij zich een rotje. Gelukkig ligt de oplossing naast de deur. Want Jakes nieuwe buurmeisje Winnie runt Bureau S.P.O.O.K.

Welke rol lees jij? Lees dit toneelleesboek samen hardop voor en voer zo een soort toneelstukje op. Gebruik spannende stemmen, lees zacht voor of schreeuw juist. Leef je lekker uit in je rol.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 11 - 12 jaar
ISBN: 9789048749218
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Esther van Lieshout
Illustrator: Mark Borgions
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 112
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen
Verschijningsdatum: 06-11-2023
Circus-Fantastini

Toneellezen

Toneellezen is een vorm van samenlezen en is razend populair bij kinderen doordat je eigenlijk een toneelstukje opvoert. Lezers kiezen een rol en lezen om de beurt hardop de dialogen voor. Hierdoor is toneellezen een vorm die vloeiend lezen, door het gebruik van intonatie, stimuleert.
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer